Sevimli Yarasa
- zahitmungan
Halit abi evet sanırım Melih abi bu aralar yoğun çünkü hiç bir email'e cevap vermiyor halit abi bu yarasayı ne yaptım ettim biraz bile havaya kaldıramadım
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
www.zahitmungan.com
Zahit merhaba,
Umudunu kesmek yok,her uçurtmayı göklere taşıyacak bir rüzgar var sabırla devam..
Ben sekiz odalı bir flowform yaptım ancak daha yerden 5 metre yukarda göremedim. Bu bir sevda.Ölçülere uyarsın,Gökyüzüne yakışacağını umut ettiğin bir şeyi üretirsin ama uygun rüzgar da bu işin olmazsa olmazı..
Önemli olan üretmek. Bir çok insanın cetvel le düz çizgi çizemediği bu dünyada ne mutlu ki bizler birşeyleri paylaştığımız, göze hoş görünen,dinlendiren açık havada kendimize zaman ayırabildiğimiz üretken bir hobiye sahibiz.
Umudunu kesmek yok,her uçurtmayı göklere taşıyacak bir rüzgar var sabırla devam..
Ben sekiz odalı bir flowform yaptım ancak daha yerden 5 metre yukarda göremedim. Bu bir sevda.Ölçülere uyarsın,Gökyüzüne yakışacağını umut ettiğin bir şeyi üretirsin ama uygun rüzgar da bu işin olmazsa olmazı..
Önemli olan üretmek. Bir çok insanın cetvel le düz çizgi çizemediği bu dünyada ne mutlu ki bizler birşeyleri paylaştığımız, göze hoş görünen,dinlendiren açık havada kendimize zaman ayırabildiğimiz üretken bir hobiye sahibiz.
- zahitmungan
gerçekten ii yorum yorum yaptım ates abi artık benim yarasalar artık uçuyor hepinize teşşekür ediyorum işimize devam.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
www.zahitmungan.com
Re:
Halit wrote:@Levent
Melih sanırım meşgul bu aralar. Ancak başından beri bir kısa çıta yüzünden herkes yanlış yapıyor. Benim yarasa da Melih'te . Yatay çıta ile dikey çıtanın birleşimini fotoğraflayıp buraya koyar mısın ltf.? Hatırladığım kadarıyla yatay çıta kulakları da delip geçiyordu.
bende bu yarasayı yiğenime yapacağım ama uçurabiliniyormu konunun sonunda anlamadım...
bu başlıktaki yarasayı uçurabilen var mı? yatay çita kulakları delip geçecekmi bu soruyada cevap verilmemiş?
havada sabit durabilirmi baya bir küçük geldi çocuklar için çok uygun ama yapıpta hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.