Yeni başlamak istiyorum

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
zıprama

Post by zıprama »

Sayın kıymetli ustalar bu kulüpte yeni sayılırım. Fırsat buldukça forumun her tarafını okumaya çalışıyor , her gördüğüm uçurtmayıda büyük bir istekle yapmak istiyorum .Yapı olarak uçabilen her türlü nesneye karşı imrenerek bakan bir yapım var bu yüzden uçurtma yapmakta çok iştahlıyım sanırım .Bu kulube üye olalı zannederim iki veya 3 ay gibi bir süre geçti .Bu arada 3 metre boyunda bir twin delta canyon ,birkaçtane 82,90, 120 delta kanyon fener uçurtma gibi birçoklarını dikmeme rağmen hala hiçbirini uçuramamış olmanın sabırsızlığı içindeyim .sebebi tabi ki üç aydır ruzgarsız kalmamız gerçi bir aydır susuzluk çekmemiz ayrı bir konu izmitin suyunu sağlayan barajın kuruması epey büyük sıkıntı.Neyse rüzgar bekliyoruz dedik fakat bu dikmiş olduğum iki ipli uçaçakmı siz üstatlarımız ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum.
zıprama

Post by zıprama »

affedersiniz resmi buraya koymayı başaramadım nasıl yapacagımı izah edermisiniz
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Fotoğrafın linkini mesaj kutusuna yapıştırın. Sonra linki seçip mesaj kutusunun üstündeki "Img" düğmesine tıklayın.

[img]http://www.martiuk.org/resim.jpg[/img]

Sonuçta bu şekilde görünmesi gerekiyor.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Spectre

Post by Spectre »

Tabi link'i yapıştırabilmek için resmin bir link'İ olması gerekir. Yani daha önceden resmi internette bir yere yüklemiş olmanız gerekiyor.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Altan
Site Admin

Post by Altan »

www.imageshack.us adresine foto yükleyebilirsiniz. Türkçe için www.resimgalerisi.net adresini kullanabilirsiniz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply