manyakça bişi bu dc dediginiz şey

Tek ipli uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
batuhanalkan

manyakça bişi bu dc dediginiz şey

Post by batuhanalkan »

ya neyse hadi yapacam dedim burdan görünce gittim çıtaları aldım kumaş aldım yaptım uçurucam iyide rüsgar geliyo bir saga gitti bir sola sonra havalandı tepetaklak oldu yeri öptü çıtalar kırıldı uçurtma yapma istegimde bitti ben bir tane yapamadım millet arka arkaya 30 tane yapmış helal olsun
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Geçmiş olsun. Düzgün yapılınca şahane uçan bir uçurtmadır. Bir kere daha denemeye değer. Biraz özen yeter.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Batuhan;
Geçmiş olsun. Önce kırılmalara daha sonrada ipini koparıp gitmesine alışman gerekir. Şahsen benim başıma gelen seninkinden farklı değil. Onun için uçurtma yapımına defter kaplığı ile başlamanı tavsiye ederim.
Önemli olan pes etmek değil başarmak için inat etmektir.
Uçurtmayı uçuran rüzgarın gücü değil, uçurtmanın rüzgara karşı koyma direncidir prensibinden hareket edelim.
Ben inanıyorum ki sende başaracaksın.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Başından geçenleri harika özetlemişsin batuhan. Çok güldürdün beni.

Bu uçurtma milleti böyle işte.
uçunca çok güzel oluyorlar da uçmayınca adamı çileden çıkarıyorlar. Ama lütfen devam..... vazgeçme..
Yeni maceralarını okumak isterim. Teşekkürler.
batuhanalkan

hehehe

Post by batuhanalkan »

gittim beşiktaşlı bir uçurtma aldım 2.5 yltleye 1 lirada ip takım tutmuyorum adamın en saglam uçurtması buydu digerleri yırtıktı :D şimdide onu canım uçurmak istemitor öyle duruyo
maket uçak yapcam bir motor fln bulayım
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Maket uçak da düşebilir. Daha büyük masraf olur. Bence uçurtmaya devam. Neden iyi bir uçurtma almıyorsun? İstersen adresini ver, sana bir uçurtma hediye edeyim.
Sercin

Post by Sercin »

Valla Başbakan olursam, ilk icraatım; şu 2.5 YTL ye satılan takım uçurtmalarını yasaklamak yönünde kararname çıkartmak olcak. :)

Çevreye zararı olduğu gibi, çocukları zevksizliğe ve hazırcılığa alıştırmaktan başka birşey değil.

@Batuhan;
Hiç bir şey insanın kendi yaptığı uçurtmanın uçmasını seyretmek kadar zevkli değil. Bence ilk yaptığına devam...

Sevgilerimle Serçin...
zahitmungan

Post by zahitmungan »

valla ben 5 tane yaptım hiç biri uçmadı hep yeri öpüyordu..
Post Reply