manyakça bişi bu dc dediginiz şey
- batuhanalkan
manyakça bişi bu dc dediginiz şey
ya neyse hadi yapacam dedim burdan görünce gittim çıtaları aldım kumaş aldım yaptım uçurucam iyide rüsgar geliyo bir saga gitti bir sola sonra havalandı tepetaklak oldu yeri öptü çıtalar kırıldı uçurtma yapma istegimde bitti ben bir tane yapamadım millet arka arkaya 30 tane yapmış helal olsun
- M. Rafet ÖZALP
@Batuhan;
Geçmiş olsun. Önce kırılmalara daha sonrada ipini koparıp gitmesine alışman gerekir. Şahsen benim başıma gelen seninkinden farklı değil. Onun için uçurtma yapımına defter kaplığı ile başlamanı tavsiye ederim.
Önemli olan pes etmek değil başarmak için inat etmektir.
Uçurtmayı uçuran rüzgarın gücü değil, uçurtmanın rüzgara karşı koyma direncidir prensibinden hareket edelim.
Ben inanıyorum ki sende başaracaksın.
Geçmiş olsun. Önce kırılmalara daha sonrada ipini koparıp gitmesine alışman gerekir. Şahsen benim başıma gelen seninkinden farklı değil. Onun için uçurtma yapımına defter kaplığı ile başlamanı tavsiye ederim.
Önemli olan pes etmek değil başarmak için inat etmektir.
Uçurtmayı uçuran rüzgarın gücü değil, uçurtmanın rüzgara karşı koyma direncidir prensibinden hareket edelim.
Ben inanıyorum ki sende başaracaksın.
- ahmetbayar
- batuhanalkan
hehehe
gittim beşiktaşlı bir uçurtma aldım 2.5 yltleye 1 lirada ip takım tutmuyorum adamın en saglam uçurtması buydu digerleri yırtıktı
şimdide onu canım uçurmak istemitor öyle duruyo
maket uçak yapcam bir motor fln bulayım
maket uçak yapcam bir motor fln bulayım
- ahmetbayar
Valla Başbakan olursam, ilk icraatım; şu 2.5 YTL ye satılan takım uçurtmalarını yasaklamak yönünde kararname çıkartmak olcak.
Çevreye zararı olduğu gibi, çocukları zevksizliğe ve hazırcılığa alıştırmaktan başka birşey değil.
@Batuhan;
Hiç bir şey insanın kendi yaptığı uçurtmanın uçmasını seyretmek kadar zevkli değil. Bence ilk yaptığına devam...
Sevgilerimle Serçin...
Çevreye zararı olduğu gibi, çocukları zevksizliğe ve hazırcılığa alıştırmaktan başka birşey değil.
@Batuhan;
Hiç bir şey insanın kendi yaptığı uçurtmanın uçmasını seyretmek kadar zevkli değil. Bence ilk yaptığına devam...
Sevgilerimle Serçin...
- zahitmungan