ebay'de ucuz ve buyuk ucurtma

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
direnc

ebay'de ucuz ve buyuk ucurtma

Post by direnc »

Merhaba,

Ebay'de 3 metre 4 ipli bir ucurtma 42$. Posta masrafi da 30$.
http://tinyurl.com/2yrkbz

Ucurtmanin markasi/modeli yok. Iplerin de saglamligindan bahsedilmemis.
Bu fiyata almaya deger mi ? Bununla ziplama veya buggy yapilir mi ?

Saygilar,

Dincer
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Bu fiyata fazla bir şey beklememek gerek. 3 metre olduğu için yeterli rüzgarda çekiş gücü yaratacaktır. Eğer anlamlı bir uçurtma ise ipler değiştirilebilir. Zıplama yapılabileceğini sanmıyorum. Buggy için uçurtmadan önce geniş bir yer bulmak gibi temel bir sorun var. Sonraki sorun buggy'nin kendisi. Buggy ucuz bir şey değil. Yaptırmak da çok ucuza gelmiyor. Bir de buggy'yi taşımak sorun oluyor. Taşımak için parçaları sökmek, sonra gidilen yerde tekrar monte etmek gerek. En iyisi kamyonet ya da römork ile bütün olarak götürmek.

Fiyat çok pahalı değil, denemek için alınabilir, en azından eğlendirecektir. Daha sonra satılabilir. Asla iyi uçurtmalar kadar performans alınamayacağını unutmamak gerek.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
direnc

Post by direnc »

Biraz dusundukten sonra almaya karar verdim. Siparisi verdim, ama kargo icin 30$ degil de 40$ odemem gerekti. Postanin takip numarasi da var, yani kaybolma ihtimali dusuk. Gelince izlenimlerimi paylasacagim.
kalender

Post by kalender »

40 usd cok olmus ya pazarlık falan yapsaydın
ben denedim işe yarıyor :P
vedat
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Ebay için genelde kullanılan üç kağıt ürünü ucuz gösterip, yol parasını arttırmaktır.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply