24-25 Mayıs - İnönü(Eski 3-4 Mayıs 2008)

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Halil

24-25 Mayıs - İnönü(Eski 3-4 Mayıs 2008)

Post by Halil »

Arkadaşlar,
Bu gün saat 15 00 civarında Eskişehir Türk Hava Kurumu Şube Başkanı sayın Nevzat Yalçın telefon ile aradı 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde hem uçurtma uçurabileceğimiz, hem tandem, hemde planör ile uçabileceğimiz bir organizasyon için külübümüzü İnönüye davet etti.
Katılımcı sayısını bu hafta içinde belirleyebilirsek, Nevzat bey ile gelecek hafta başında bir kez daha görüşme yaptığımda kişi sayısı konusunda görüş alışverişinde bulunmamız mümkün olacaktır.
Saygılarımla,
Halil Bayülker/Ankara
Halil

3-4 mayıs İnönü

Post by Halil »

THK Eskişehir Şube Başkanı Nevzat Yalçın bey ile yaptığımız son görüşmede, 3 Mayıs gecesi için Ailece gelecekler için 8 adet Lojman ile Bekar gelecek arkadaşlar için 20 kişilik yatak(Koğuş) rezervasyonu yapıldığını katılımcılar için yemek imkanı sağlandığını öğendim.
Etkinlik için hazırlayacakları afiş için kulup logosu ve afişte yer almasını istediğimiz slogan ile ilgili tasarımı elektronik ortamda bekliyorlar.
Ayrıca katılımın daha fazla olması yada bazı katılımcıların cadır kamp tercih etmesi durumunda cadır kurabimeleri amacıyla yer ayırabilecekler.
Halil Bayülker/Ankara
Halil

Post by Halil »

THK Eskişehir Şube Başkanı Nevzat Yalçın bey ile bu gün yaptığımız telefon görüşmesinde 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde Eskişehir İnönü'de düzenlenecek etkinliğin aynı tarihlerde Ankara'da yapılacak Türk Hava Kurumu Kuruluş yıl dönümü etkinliği ile çakıştığı Mayıs ayı içerisinde daha sonraki bir tarihde üzenlenip düzenlenemeyeceğini sordu.

Mayıs ayının 2 ci ve 3 cü haftasında yapılacak diğer etkinlikler nedeni ile son hafta 24-25 Mayıs tarihlerinde etkinlik yapılabileceğini ancak tarihin kulup üyelerince uygun bulunmasından sonra kendilerine son durumu ileteceğimi bildirdim.

Sayın Yalçın eğer 24-25 Mayıs 2008 tarihileri kulüp üyeleri için uygunsa bu tarihlerde 40 kişilik bir rezervasyon yaptıracağını aileleri ile birlikte gelecek arkadaşların sayısına göre lojmanda ayarlayabileceğini ayrıca sözkonusu tarihin isteyenler için öncesine yada sonrasına da birkac ünlük rezervasyon yapma imkanı bulunduğunu belirtti.

Söz konusu etkinliğe katılımcı sayısını artırabilmek ve destek sağlamak açısından girişimlere başladığını Eskişehir belediyesi, Ticaret Odası ve okullar nezdinde girişimde bulunduğunu da bildirdi.

Kulüp üyelerinden 24 -25 Mayıs tarihlerinin uygun olup olmadığı ve katılımcı sayıları konusunda mümkün olan en kısa sürede alacağım bilgiyi
kendilerine ileteceğimi belirttim.

Bu nedenle üyelerden acele görüş ve rezervasyon konusundaki taleplerini bekliyorum.

Saygılarımla,,
Halil Bayülker/Ankara
Halil

24-25 Mayıs 2008 Eskişehir İnönü

Post by Halil »

Arkadaşlar,

THK Eskişehir Şube Başkanı sayın Nevzat Yalcın ile bu gün yaptığım görüşmede 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde 20 aile için Lojman tahsisi ile bekar katılımcılar için katılımcı sayısı kadar ücretsiz konaklama imkanının THK Genel Merkezince onaylandığı bilgisini aldım.
Ücretli olarak sağlanacak imkanlar ise;
3 öğün yemek,
Meteorolojik şartlara bağlı olarak;
Gökçen Havacılık tarafından (THK’nın yan kuruluşu)
Mikrolight,
Tandem Yamaç paraşütü,
Planör,
Mikrolight
60 dakika 400ytl
20 “ 200ytl
15 “ 50ytl Ticari(bize uygulanacak fiyat)
Tandem Yamaç Paraşütü
1 Sorti 40 ytl
Planör
60 dakika 150ytl
30 “ 80ytl
15 “ 60ytl
Hizmeti verilecek.

Ayrıca havacılıkla ilgilenen arkadaşlar için Gökçen havacılık tarafından İzmir Selçuk’da düzenli olarak paraşüt eğitimi verildiği süreye bağlı eğitim alınmasa dahi 10bin feet den paraşütle tandem atlamanın mümkün olduğu ve maliyetinin 250ytl olduğunu öğrendim.

24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde İnönü’de görüşmek üzere saygılar,

Not; Aynı tarihlerde iki festival olması nedeni ile bir kez daha katılımcılardan bu başlık altına isim ve birlikte katılacakları aile yada kişi sayısını yazmalarını bekliyorum.
Last edited by Halil on Mon Apr 28, 2008 4:29 pm, edited 1 time in total.
Halil Bayülker/Ankara
Spectre

Post by Spectre »

Şimdilik anne, baba, ben ve bir arkadaşım.

Not: Karışıklık olmasın diye mesajların bir kısmını temizledim. Kusura bakmayın.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Melih

Post by Melih »

Ben, kendim, ve şahsım olarak toplam 1 (bir) kişi katılıyorum :)
Planör veya mikrolight artık ne denk gelirse uçarım.
led

slm

Post by led »

Biz 2 aile (3'er kişi) olarak gelmeyi planlıyoruz.
Eray Kara
Mehmet Oğuz AKINCI

Post by Mehmet Oğuz AKINCI »

Bu sefer bizde varız inşallah.Ben,eşim ve kızım. :D
3 kişi
Karavanla geliceğimiz için konaklama sorun olmaz herhalde dimi?
TIRCI
Spectre

Post by Spectre »

Afişte küçük bir yanlışlık olmuş ama ne yapalım. Artık ismiiz piknikli martu uçurtma kulübü oldu :)

Image
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu

Image
Melih

Post by Melih »

Ben demiştim, her etkinlikte, çaylar, börekler vs derken adımız "piknikli" ye çıktı :lol:

İstanbul tayfasından, Trenle gidecek veya Arabasında yer olan var mı?
Gönlüm trenden yana ama tekbaşına çekilmez. :?
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Halit beni azad etti. Ben de çok arada derede kalmama karşın, Eskişehir'e meylettim. Eğer halen yer var ise ben, eşim ve iki çocuğum ile katılmak isteriz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Halil

[color=red]ÖNEMLİ[/color] 24-25 mayıs Eskişehir İnönü

Post by Halil »

Eskişehir THK Şube Başkanı ve İnönü Tesisi Müdürü ile yaptığım telefon görüşmelerinde etkinliğe katılım talebinin yoğun olması nedeni ile ailelerin konaklaması konusunda sıkıntı yaşanabileceği belirtilerek katılacak ailelerin kişi saysı ile isimlerinin iletilmesi talep edildi. Aileleri ile gelmeyecek katılımcılar için konaklamada herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

23 Mayıs Cuma sabahı Eskişehir THK Şubesine ve İnönü tesisi Müdürlüğüne çekeçeğim faks mesajında isimleri yer almayan katılımcıların mağdur olmamaları için 24-25 Mayıs tarihlerinde İnönü de düzenlenecek etkinliğe
katılım sağlayacak ailelerin kişi sayısını ve isimlerini 22 Mayıs perşembe akşamı 24 e kadar bu başlık altına yazmaları büyük önem taşımaktadır.

Saygılarımla,,
Halil Bayülker/Ankara
Sercin

Post by Sercin »

Merhabalar biz iki aile olarak geleceğiz.

Basut ailesi :
* Serçin Basut
* Emel Basut
* Doğaç Basut

Kazancı Ailesi :
* Aziz Kazancı
* Oya Kazancı

Saygılarımla
Serçin BASUT
Spectre

Post by Spectre »

Katılacak ailerin listesi aşağıdaki gibidir. Halil bey'in yeni liste uyarısından sonra cevap yazanlar ve bize telefon/özel mesaj ile ulaşanlar aşağıdaki gibidir. Bekarlar için problem yok. O yüzden onları yazmıyorum. Bu isimleri İnönü işletmeye bildireceğiz.

Aileler - Lojmanlar
1. Eray Kara (3 kişi)
2. Fırat Baltacı (3 kişi)
3. Ferruh Bayşu (2 kişi)
4. Halil Bayülker (4 kişi)
5. Serçin Basut (3 Kişi)
6. Aziz Kazancı (2 Kişi)
7. Altan Güvenni (4 kişi)
8. Fevzi Kır (4 kişi)
9. Murat Er (4 Kişi)
10. Mehmet Oğuz Akıncı (3 kişi)
11. Önder Ergan (3 kişi)
12. Umut Ovali (2 kişi)
13. İlyas Yağmakan (2 kişi)
14. Zeynep İnci Cebi (2 kişi)
15. Said Özkan AKTUĞ (3 kişi)
Last edited by Spectre on Thu May 22, 2008 12:45 pm, edited 3 times in total.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu

Image
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Altan, Melahat, Ece, Emir Güvenni.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply