Bir iş sebebi ile Neslihan ile beraber Malezya'ya gidiyoruz, kesin olmamakla beraber, anlaşır isek orada bir üretim yapma ve orada yaşama durumumuz var, teknolojiye olan destek, düşük vergi ve müslüman bir ülke olması (denizi ve doğasını saymıyorum bile) bizim için tercih sebebi oldu.
Biraz ani bir karar olduğu için yüzyüze vedalaşamadığımız için üzgünüm ama; 20 günde kısa film festivali, 40 günde evlilik, 4 günde karar verip ev taşıma, gibi geçmişimize baktığınızda bize arkadaşların neden "jetgiller" dediklerini anlamak mümkün
Bu mesajı size malezya'ya varıp atmak istiyordum ancak teknik arıza sebebi ile uçuş iptal oldu 1 günlüğüne, hep uçurtma uçurduğumuz güzelim yeşilköydeki alanımıza bakan Polat otelde konaklattılar bizi, ben de bir yandna bizim alana bakıyor bir yandan iç geçiriyorum.
Malezya'da malzeme ve uçurtma ilgisi ne durumda bilmiyorum, bildiğim kadarı ile uzak doğudaki uçurtma kültürü biraz farklı olduğu için bizimkler gibi şeyleri yapacak malzeme bulmak ve yandaş edinmek zor olacak. KAP mekanizmamı yer yokluğundan alamadım. Eğer yerleşmeye karar verirsek, onu da alıp, size dünyanın başka bir yerinden bol bol resim göndermeyi arzu ediyorum.
Malzeme konusunda yardımcı olabileceğim birşey olur ise her daim hazırım.
Sevgiler.