Yeni bir üye gözüyle martiuk pazar etkinliği.

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
bicekemre

Yeni bir üye gözüyle martiuk pazar etkinliği.

Post by bicekemre »

Öncelikle herkese merhabalar,

Ben kulübe yeni üye olmuş bir uçurtma meraklısıyım, kulübü tanımam canımın sıkıldığı bir gece yarısı, öylesine nette dolaşırken aklıma bir anda çocukluğumda yaptığım uçurtmaların gelmesiyle oldu ve hemen google girdim uçurtma yazdım oradan martiuk.org a yönlendim ve uçurtmanın geldiği son noktayı görünce gerçekten çok mutlu oldum ve hayretler içinde kaldım, hemen üye oldum ve DC tipi bir uçurtma yapmaya karar verdim. Daha sonra formda dolaşırken 2 ipli uçurtmaların varlığına şahit oldum, sevincim 2 ye katlandı ve 2 ipli uçurmalarla uğraşmaya karar verdim.

Sevgili erol beyin daveti üzerine geçen pazar (07 05 2006) yeşilköy fenerönüne gittim, gerçekten çok sıcak karşıladılar beni, alana vardığımda gökyüzünde onlarca uçurma vardı ve gerçekten uzaktan çok güzel görünüyorlardı. İlk olarak serçin beyin 4 ipli bir uçurtmasiyla (powerkite) kendi yapımı bir uçurtma, pratik amaçlı antrenman uçuşları gerçekleştirdim ilk başlarda 1-2 yere çakma, ve dolayısıyla bıyık altı gülümsemelerden sonra :) havada tutabilmeyi başardım, daha sonra erol bey büyük bir zevkle 2 iplisini çıkardı ve salıverdi gökyüzüne gerçekten harika uçuyor şu 2 ipliler, bende erol beyin iki iplisini denemeye kalktım ama daha ilk denemede yere çaktım ancak çarpma şiddetinin biraz az olması nedeniyle ucuz atlattık :). Sonrasında emin bey kendisinin imal ettiği 2 iplileri uçurdu cidden çok güzel uçuyorlar ve uçarken çıkarttıkları ses çok hoşuma gitti. Kulübün tek ipli uçurtmalarına gelince gökyüzünde mutlaka görülmeli diye düşünüyorum oldukça renkli egzotik ve yaratıcı tasarımlar bir işe gönül verince hakkaten böyle güzel şeyler ortaya çıkartılabiliniyormuş, gökyüzünde martılar, kırlangıçlar yetmiyor bide sen gel papatya, yetmedi bildigin korsan gemisi, yani demem şu ki; karada, havada, denizde ne varsa gökyüzünde uçuruyorlar şu martiuk üyeleri :) hepsi zevk sahibi güzel insanlar, günün sonunda herkes malzemelerini toparlayıp yola koyuldu, şahsen ben bidahaki seferi daha alandan ayrılmadan iple çekmeye başladım, belkide o çok falza iple haşır neşir olduğumdandır. ( not: espriyi begenmediyseniz lütfen görmezden geliniz :) ) Eğer sizinde uçurtmalara merakınız varsa hiç düşünmeden buyrun gelin emin olun deniz kenarında, temiz hava ve birbirinden güzel uçurtmalar eşliğinde çok güzel bir gün geçireceksiniz benden söylemesi şimdilik hoşçakalın ve hobilerinizi ertelemeyin ben ertelemiştim ordan biliyorum:)
Emre Becheck
Error.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

:D
İyice zehirlenmişsin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
bicekemre

Post by bicekemre »

Şu erol bey yokmu vallahi fena zehirledi beni :) ama bir şikayetim yok, sizinlede tanışmak isterim altan bey en yakın zamanda görüşmek üzere.
Emre Becheck
Error.
Ziya

Post by Ziya »

Emre bey, Yazınızı keyifle okudum. kulübümüzle ilgili düşünceleriniz beni çok memnun etti. Teşekkürler.
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
erol

Post by erol »

Uçurtmaya başlanılan ilk gün gökyüzüne bakmaktan yüzünüz güneşten yanmış, boynunuz tutulmuş ve yorgun argın dönüyorsunuz eve... (Hoş şimdide farklı değilya) Ne mutlu size, yazdiklariniz umarim forumu takip edipte sesi solugu pek cikmayan arkadaslarimiza da ilham verir ve ilk adimi atmalarini saglar.

Marti Ucurtma Klübüne tekrar hosgeldiniz.
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Sechkyn

Post by Sechkyn »

Herkese Merhabalar;

EROL Beyin yazdıklarından sonra biranda üzüntü içinde kendi üstüme alındım.
Çünkü hergün düzenli olarak forumu takip edip, yaptığınız uçurtmaları ve etkinlikleri izledikçe, kendi yapmış gibi mutlu oluyor ama birtürlü bir iş çıkartmamaktan dolayı yazı yazamıyordum. :oops:

İnanın yazılarınız ve fotograflarınızla herhafta yanınızda gibi oluyorum.
Ayrıca her seferinde, bir önceki ziyaretimle arasında çok vakit geçmesinden dolayı cezaya kalıp kuyruk toplama ızdırabından çekiniyorum. :lol: :D

Arabamın bagajında NPW'im daima duruyor ve en ufak bir fırsat bulsam havalandırıyorum.

Hepinize sevgiler, saygılar;
Seçkin Barlas
Post Reply