Katar Uçurtma Festivali

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
mehmetoflaz

Katar Uçurtma Festivali

Post by mehmetoflaz »

Sevgili arkadaşlar uzun zamandır görüşemiyor, konuşamıyor idik. Bende diğer işlerim sebebilyle sizlere iştirak edemiyorumdum. Şubat ayında tatil amaçlı gittiğim Katar Devlet'inde tanıştığım koordinatörün daveti üzerine, 5-6 mayıs tarihinde Birincisi düzenlenen Katar uçurtma festivaline uzman kişi olarak ailece davet edildim.
Ülkemizde düzenlenen uluslararası festivallerden tanıdığım hollanda uçurtma klubünden Mr.Boelens ve beraberinde ki diğer 6 arkadaşı ile gurbette bir tanıdık görmenin mutluluğu ile çok keyifli dakikalar geçirdik. Mr.Boelens'in Türkiye deki bütün uçurtmacılara çok selamı var. Bu vesiile ile çok büyük dostluklar kazandım beni ülkerlerine davet eden japonya'dan, hindistan'dan, kore'den arkadaşlıklar edindim. Uluslararası uçurtmacılık ruhsatımı doha da almış kabul ediyorum.
Türkiyeden götürdüğüm 100 tane hazerfen uçurtması ve rüzgar güllerini severek büyük küçük herkese dağıttım. Kendi standımda, belkide dünya da ilk defa kağıttan nasıl uçurtma yapılırın dersini verdim. İnsanların yüzünde kendi uçurtmasının yapabilmenin verdiği mutluluğu gördüm.
Hiç bir başşarı kolay kazanılmaz. "cenab-ı allah emeklerinin mükafatını illa bu dünya da gösterir" in örneğini yaşadım ben. herkese sevgiler.

Arkadaşlar aktivite resimlerine aşağıda ki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://picasaweb.google.com/mehmetofla ... KabsOOLyQE#
Halit
Site Admin

Re: Katar Uçurtma Festivali

Post by Halit »

Tebrikler.

Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
http://www.ucurtmaplanlari.com
led

Post by led »

Gerçekten teşekkürler..
Eray Kara
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Herşey çok güzelmiş. Tebrikler.
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
Post Reply