İzmirde Etkinlik Yapılacak Alanlar ve Etkinlik Duyuruları
İzmirde Etkinlik Yapılacak Alanlar ve Etkinlik Duyuruları
Burdan ilgililere sesleniyorum İzmirde etkinlik, festival vb. faliyetler yapmayı düşünüyormusunuz? Yapıcaksanız nerde ve ne zaman. Bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
RÜZGARINIZ BOL OLSUN...
Başlığı değiştirdim İzmirde etkinlik yapılabilecek bildiğiniz alan varsa burada paylaşalım ve İzmirdeki etkinlik duyurularını buradan yapalım.
RÜZGARINIZ BOL OLSUN...
Başlığı değiştirdim İzmirde etkinlik yapılabilecek bildiğiniz alan varsa burada paylaşalım ve İzmirdeki etkinlik duyurularını buradan yapalım.
Last edited by hadi_bea on Tue May 06, 2008 6:06 pm, edited 1 time in total.
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
1-Kordon
2-İnciraltı
3-Buca Gölet
Şimdilik aklıma gelen yerler buraları buldukça eklerim bu başlık altına tartışırız...
Resimler Download:
http://rapidshare.com/files/110306785/u ... r.rar.html
2-İnciraltı
3-Buca Gölet
Şimdilik aklıma gelen yerler buraları buldukça eklerim bu başlık altına tartışırız...
Resimler Download:
http://rapidshare.com/files/110306785/u ... r.rar.html
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
- Halit
- Site Admin
Fotoğrafları picassaya koyabilirsen download etmeden de görebiliriz belki.
İsmini yazar mısın lütfen size nasıl hitap edeceğimi bilemedim.
Dediğiniz yerler ne büyüklükte ?
Etrafta ağaç ,yol vb var mı ?
İzmirde şimdilik bir program yok ama belki sizin öncüğünüzle birşeyler başlatabiliriz. Bunun için destek olmak ister misiniz ?
Biz genellikle her pazar toplanıp birlikte uçuruyoruz. İzmirde de belki böyle bir grup kurulabilir.
İzmirde şimdilik bir program yok ama belki sizin öncüğünüzle birşeyler başlatabiliriz. Bunun için destek olmak ister misiniz ?
Biz genellikle her pazar toplanıp birlikte uçuruyoruz. İzmirde de belki böyle bir grup kurulabilir.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Benim ismim Görkem yaşımda 20 olduğu için direk görkem diye hitap edebilirsiniz Halit bey dediğiniz gibi resimleri pisacaya koyabilirim ama nasıl koyukcak onu bilmiyorum bide hafta sonu evimde olmadığım için mesaj yazamadın dediğiniz şekilde ayrıntıları en geç salı gününe kadar bu başlığın altında paylaşırım. Rüzgarınız Bol Olsun
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
İnciraltı için bir araştırma yaptım ve resimleri koydum Halit bey bir bakın sormak istedikleriniz varsa sorun. İnciraltı, İzmir'in merkezine en yakın etkinlik yapılabilecek alanlardan biri burdan İzmirli uçurtma severlere de sesleniyorum İzmir'de etkinlik yapmak için önerilerinizi ve yer seçimlerinizi bekliyorum ha zaten biz önceden yapıyorduk diyorsanız nerelerde ve ne zamanlar yapıyorsunuz burada paylaşın. Herkese İyi UçuşlarHalit wrote:Fotoğrafları picassaya koyabilirsen download etmeden de görebiliriz belki.
http://picasaweb.google.co.uk/izucurtmaci/BaLKsZAlbM
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
- Altan
- Site Admin
Sadece Deniz Bilimleri Teknolojisi ve Enstitüsü'nün bahçesi uygun görünüyor. Diğer alanlarda hep ağaçlandırma var google earth üzerinden gördüğüm kadarı ile. Rüzgar denizden eserse güzel, fakat dağdan gelirse nasıl oluyor bilemiyorum. Bölgenin mevsimsel rüzgar durumu nedir?
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Bu konu hakkında doyurucu bir bilgi bulamadım Perşembe günü makine elemenları dersindeki hocam Rüzgar enerjileri hakkında tez hazırlarken İzmir'in bütün kıyı bölgelerinin mevsimsel rüzgar ve yön dökümanlarını çıkarmıştı ona danışıp yeterli bilgi almaya çalışırım ve de sizlerle paylaşırım.Altan wrote:Sadece Deniz Bilimleri Teknolojisi ve Enstitüsü'nün bahçesi uygun görünüyor. Diğer alanlarda hep ağaçlandırma var google earth üzerinden gördüğüm kadarı ile. Rüzgar denizden eserse güzel, fakat dağdan gelirse nasıl oluyor bilemiyorum. Bölgenin mevsimsel rüzgar durumu nedir?
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
Bakalım Halit bey onun için çalışıyorum şimdiden üç kişi olduk eniştem, kuzenim ve ben okuldan ve çevremdeki arkadaşlarımıda teşvik etmeye başladım koydum kafama öyle ya da böyle İzmir Martı Uçurtma Kulübü oluşturulacak.
RÜZGARINIZ BOL OLSUN
RÜZGARINIZ BOL OLSUN
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...