Sadece bu yür büyük sıçramalar yapmak için istiyorsan haklısın ne kadar büyük o kadar tehlikeli mantığı ile en büyüğü en iyi ama unutma 22 metrekare bir yamaç paraşütü demek yani o boyuta çıkmışken sırtına takıp yamaçtan uçabilirsin de. Bunun için kullandıkları uçurtmalar PeterLynn ve Flexifoil'in sörf ve snowboard için kullanılan foil modelleri, tepede iken uçurmasan bile rüzgar hızı ile yeterli kaldırmayı üretebilecek kadar büyükler. Ancak bunları uçuramazsın, sen sabitsen o da tepede süs gibi durup kollarını ağrıtır ancak. Ama spor olsun keyif olsun, bir iki hareket yapayım, aşağı yukarı gezdireyim, hareket edeyim diyorsan 5 metrekareden büyük kesinlikle önermem. Zıplamak için 5 metrekare bir NPW de dikebilirsin bir gününü alır.
Zıplatma garantisini de kendim veririm, ya da Serçin hoca gibi 9 metrekarelik bir NPW yapıp canına susayabilirsin ama onu önermem, o uçurtmayı sadece 1 kez uçurabildik onda da biz mi onu uçurduk yoksa o mu bizi sürükledi ben pek anlamadım.
@Altan:
Inline Skate patenlerin tekerleklerini çıkartıp 4 adet metal lama ve 4 çocuk bisikleti tekerleği ile senin 2. resimdeki patenlerden (big foot diyorlar) yapılıyor. Buggyden hem taşıması kolay, hem de rüzgar yokken de ayağa takıp gezilebilir arazide. Bir tane yapalım mı? Çocuk bisikletlerinin tekerlek göbekleri çok uyduruk, bu aralar moda olan büyük tekerli bebek arabalarının kaliteli tekerleklerini ucuza bulabilirsek onlardan almak lazım.