12 Mayıs Kilyos

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
User avatar
abdullah
Posts: 899
Joined: Sat Apr 02, 2005 12:10 am
Location: İstanbul

Post by abdullah »

Gerçekten tebrilkler siz Taksim Rotary Kulüp üyelerine .çok anlamlı bir uçurtma festivali idi .Bir nebzede bizlerinde katkıları oldu ise ne mutlu bizlere .

Image



Altan aramızda olmadığı için ne yazıkki günün anlam ve önemini belirten yazıları yazamayacağım,artık fotoğraflarla idare edceksiniz .
:lol: :lol:

Aşağıdaki linke tıklayınız....


http://www.resimgalerisi.net/aalp/sergi.php?sid=915
uçurtmayı vurmasınlar
User avatar
Trick Serkan
Posts: 727
Joined: Mon Jan 22, 2007 7:55 pm
Location: İSTANBUL / BAHÇEŞEHİR

Post by Trick Serkan »

Katıldığım ilk festival olması ile pek çok güzel anılarımızda oldu . Yeni uçurtmalar deneme şansımızda oldu . Resimlerden görüldüğü gibi hiç şüphesiz hepimiz çok eğlendik . Özellikle annelerin uçurtmalara gösterdikleri ilgi ve sizlerinde uçurtmalarınızıda vererek onları mutlu etmeniz günün en önemli olaylarından biri idi . Bizim uçurtma uçurtmakatan çok bugün bir derenğe yardım etmiş olmamız ise bence çok daha iyi birşeydi . Şahsen çocukların ve ailelerinin eğlendiklerinin görmek yüzümüzü çok güldürdü . rotary kulübüe tekrar teşekkür etmek isterimki böyle bir etkinlikde bizim kulübümüzden yardım istedikleri için . Bu arada bende ilk defa Rhombus Age ile uçtum ve diğer rewiew ları stunt uçurtmaları bölümüne yazıyorum . Ayrıca başkanımıza teşekkür etmek isterimki uçurtmacılıkta daha çırak olamama rağmen birlikte bir festivale katılmış olmaktan dolayı .Bu haftanın en kötü yanı ise vücudumzda oluşan şekilsiz yanıklar :D Resimler içinde teşekkür ederiz . Seneye görüşmek üzere .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
User avatar
zahitmungan
Posts: 1136
Joined: Mon May 29, 2006 12:06 am
Location: Mardin/Merkez
Contact:

Post by zahitmungan »

Fotoraflar çok güzel ellerine sağlık abdullah abi 20 mayıs mardin/midyat'ta düzenlenecek festivalde inşallah öyle olur ama ordakilerin hepsi altıgen değişik falan yok :D ama yinede benim gibi uçurtma ucuran göreceğim bir arada uçurtma uçurtmak güzel ben sıkıldım artık benden başka kimse damda uçurtma uçurtmuyor vah haliyle sıkılır insan.umarım güzel bir festival olur görüşmek dileğiyle.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
User avatar
M. Rafet ÖZALP
Posts: 699
Joined: Mon Sep 20, 2004 9:51 am
Location: Kütahya

Post by M. Rafet ÖZALP »

Tebrikler Abdullah bey.
Afişe konu olmuş modelinle gurur duyabilirsin.
User avatar
Melih
Posts: 1104
Joined: Tue Mar 08, 2005 5:41 pm
Location: Kozyatağı, İstanbul
Contact:

Post by Melih »

Harika bir gün geçirdik gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ederiz. :D

Bu arada bir de ders aldım ki, güneş yağı sürmeden uçurtmaya çıkılmayacak. Şu an kıpkırmızı bir boyun ve kıpkırmızı kollar ile "amele yanığı" kelimesinin sözlükteki tam karşılığıyım :lol:
User avatar
Sercin
Posts: 258
Joined: Tue Dec 21, 2004 11:10 pm
Location: İstanbul / Kadıköy
Contact:

Post by Sercin »

Gerçekten güzel bir etkinlikti. Fotoğraflar için teşekkürler.

(Kollarım acıyoooor)

Serçin...
User avatar
Trick Serkan
Posts: 727
Joined: Mon Jan 22, 2007 7:55 pm
Location: İSTANBUL / BAHÇEŞEHİR

Post by Trick Serkan »

Aynen renk katoluğu gibiyim . Kooalrın ve boynum acıyor ama tatlı bir acı :lol: ,,
@ Erol ve Ferruh

bu festivalde trick çalışmalarım oldu rave ile . Axelları arka arkaya 3 kere yapabiliyor ve dead launch ve 540 denemelerim başarı ile sonuçalınıyor . Artık trick ve kontrol çalışmalarım iyileşmeye başladı .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
User avatar
Melih
Posts: 1104
Joined: Tue Mar 08, 2005 5:41 pm
Location: Kozyatağı, İstanbul
Contact:

Post by Melih »

Bu da benden günün resmi :)

Image
User avatar
zahitmungan
Posts: 1136
Joined: Mon May 29, 2006 12:06 am
Location: Mardin/Merkez
Contact:

Post by zahitmungan »

resim çok güzel topluca güzel çıkmış yerde çok güzel..
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
User avatar
Altan
Site Admin
Posts: 3734
Joined: Tue Sep 14, 2004 9:17 pm
Location: İstanbul / Küçükçekmece
Contact:

Post by Altan »

Fotoğraflar için teşekkürler. Güzel bir gün olmuş. Küçücük alandan kocaman bir gökyüzü dolmuş.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
User avatar
erol
Posts: 669
Joined: Tue Sep 14, 2004 2:45 pm
Location: istanbul/Acıbadem
Contact:

Post by erol »

Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş, işlerimin uzaması sebebi ile ben üzülerek katılamadım :)

@Melih
Fotoğraf süper :)
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
User avatar
Ziya
Posts: 1060
Joined: Thu Sep 16, 2004 3:18 pm
Location: İstanbul
Contact:

Post by Ziya »

Halit Bey, fotoğraflar için teşekkürler eline sağlık :D :D :D
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
User avatar
Ziya
Posts: 1060
Joined: Thu Sep 16, 2004 3:18 pm
Location: İstanbul
Contact:

Post by Ziya »

Melih,senin de eline sağlık teşekkürler. :D :D :D
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
User avatar
Trick Serkan
Posts: 727
Joined: Mon Jan 22, 2007 7:55 pm
Location: İSTANBUL / BAHÇEŞEHİR

Post by Trick Serkan »

Melih gerçekten süper bir resim . Bu KAP olayına hayretler içerisinde baktım . Bu arada günün olayı olarak ŞEKER ATMA da çok güzeldi .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
User avatar
Halit
Site Admin
Posts: 3767
Joined: Fri Sep 17, 2004 9:29 pm
Location: Bahçeşehir/İstanbul
Contact:

Post by Halit »

Aşağıdaki maili aldık.


Geçtiğimiz hafta sonu kulübümüz engelliler komitesi(Derya Şenocak, Kürşat,Sedef ) muhteşem geçen ve amacına eriştiğini düşündüğümüz bir piknik ve 1.Engelliler Uçurtma Şenliği düzenledi.Günün sonunda büyük bir huzur,gurur,tebessüm ve birazda yorgun olarak evlerimize ve günlük hayatımıza döndük.Engelli Çocuklarımız (100~130 kişi kadar) ile anneleri ve akrabaları(toplam 300 kişi civarı) bizleri hayrete düşüren bir disiplin içinde eğlendik,yemeklerimizi yedik,uçurtmalarımızı uçurduk.Bizler zaman zaman çok duygulu anlar yaşadık;evinden yıllardan beri çıkamamış ve hayatında hiç kendisiyle kalmaya fırsat bulamamış birçok anne profesyonel ustalıktaki uçurtmacıların havalandırdıkları inanılmaz güzellik ve özgünlükteki uçurtmaları kendi başlarına uçurdular.Bir çoğu hayatında ilk defa uçurtma uçurduklarını söylediler ve yarım saat bırakmadılar,gözleri gökyüzünün maviliğinde dalgalanan uçurtmalara dalarak hatta gözyaşı dökenler oldu ve bizlere olan şükran duygularını defalarca söylediler.Bu arada kulübümüz üyeleri onların yalnız kalan çocuklarına geçici olarak annelik ve babalık yaptılar;bizlerde engelli çocuklarımızın hassasiyetlerinden ve tertemiz kalplerinden çok etkilendik,bazı üyelerimize göre bu yaptıklarımız kulübümüzde gördükleri en güzel projeydi;engelli çocuklarımızın eğitmenlerine göre de o günkü şenlik te aldıkları eğitim okuldakinin 6 ayına bedeldi,özellikle annelerin aldıkları terapi ise kelimelere dökülemeyecek kadar yararlıydı ve onlara çocuklarıyla daha çok ve nitelikli ilgilenmeleri konusunda destek oldu.Sevgili Guvernörümüz Murat Çelik ve eşi Berat Hn. ile Beykoz R.K. Bşk. ve Eşi de teşrif ettiler,Demokrat Parti yöneticisi bir Gazi-Engelli dostumuz, İlter Bey de engellilerin sorunlarını siyasi platformlara çekmeye çalışan bir politikacı olarak aramızdaydı.Zeck Dergisinden gelip çekimler ve kısa bir röportaj yaptılar,önümüzdeki sayısında dergide yayınlamayı düşünüyorlar.Zeck Dergisini özveriyle çıkaran ve kulübümüzün ‘Kilyos Yelken ve Yat Kulübü’projesiyle de ilgilenip destek veren Ahmet Özbek ey e teşekkür ediyorum.Martı Uçurtma Kulübü Üyeleri ve aileleri hayatlarındaki en anlamlı günlertden birini yaşadıklarını ifade ettiler,Balacan Uçurtma getirdikleri tüm uçurtmaları hediye ettiler ,eksik kalan adedi sevgili Derya tamamlayacak ve engelliler eğt.enst.derneğine ulaştıracak.Model uçaktan Nedret Bey de harika bir model uçak akrobasi gösterisi gerçekleştirdi.Bu arada köfteleri Kilyos Fuat Kasaba hazırlatan sevgili Cem Yücetin e,bizlere maddi destek veren Novotek ten sevgili Garbis Evyapan a,tüm broşür ve afiş ve pankartlarımızı yapan Reklam Terimlerinden Gökmen Maydos a ve Bizlere gelerek ve gelemeden de olsa gönülden destek veren tüm üyelerimize,eşlerine,diğer katılımcılara buradan teşekkürlerimi sunuyorum.Şunu da belirtmeliyimki Bu projemizle Uluslar arası Rotary 2420.bölgede 8. grup birincisi olarak finale kaldık ve projemiz Rotary Uluslararası Başkanlığına ‘özgün hizmet ödülü’ adayı olarak gönderildi.Seneye tekrarını diliyorum.

Başarılı ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Sevgilerimle...15.05.2007



Ahmet Bedri Güler

Taksim R.K.Başkanı

2006-2007 Dönemi
http://www.ucurtmaplanlari.com
Post Reply