babamla birlikte deltoit şetlinde iki ipli bir uçurtma yaptık.
ben de orada olacağım ama bir haftadır uçuş denemeleri yapmak için dışarı çıkıyorum rürgar "sıfır" km/hr 5 metre bile yükseltecek rüzgar yok.
umarım pazar günü böyle olmaz. görüşmek dileğiyle...
Fotoğraflar çok güzel. Wolf Genki çok değişik olmuş. Tebrikler. Moymul Çayırı yine renklenmiş.
@Altan
Uçurtma etkinliğinde çiftleşen kediler sayesinde fotğraflar belgesel niteliğinde olmuş.
Grubun önündeki çantalar , bavullar yığın oluşturmuş. Bu hafta hava iyi olacak diye herkes evde ne var ne yok getirmiş herhalde. Ne yazıkki rüzgar yine çok kötüydü.
Arkadaslar bugun ne yaptiniz??? Kismetse yarin donuyorum. Bizim pazar toplantilarini ozledim gerçekten, size bolbol fotoraf çektim, yigenim ile birlikte cd ye bastim fotolari. Gelince hemen ulastirirm size. En kisa zamanda gorusuruz umarim...
Merhaba, ben Cihan, Paris' ten yeni uyeniz. Emin Bozbey esimin amcasi, Emin amca sayesinde araniza katilma firsati buldum, ona tekrar tekrar tesekkur ediyorum. Elimden geldigince burada ki gozunuz ve kulaginiz olmaya çalisacagim. Aranizda olmak çok guzel ...
Emin amca yarin donuyor Istanbul' a. Marsilya ve Italya' da ki etkinliklerin foto larini cd ye bastim umarim en kisa zamanda elinize ulasir. Herkesle bir an once paylasmak istiyoruz fotograflari. Hepinize sevgiler saygilar...
Rica ederim, umarinm daha fazla faydam dokunur sizlere zaman içerisinde. Bu arada Emin amcam lar burada. Emin amcamin ve Ferhan yengemin sizlere çok selami var, çok ozlemisler sizleri, Istanbul' u ve pazar bulusmalarinizi; Neyse az kaldi, yarin oradalar... Hepinize iyi geceler