Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uçurtma Kulübü

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
Melih

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uçurtma Kulübü

Post by Melih »

Eskişehirde okuyan bir arkadaşım "melih abi bizim okulun uçurtma kulübü sürekli etkinlik düzenliyor, çeşit çeşit uçurtmalar yapıp uçuruyorlar, bir gün sen de gelsene" dedi ve beni şok etti.

Yahu ne ara ortaya çıktılar neden haber dahi vermiyorlar diyip durdum. Fazla bir bilgi alamadım ama sonbaharda kendi festivallerini yapıyorlarmış sürekli. Bir de üniversitenin arkasında muhteşem rüzgarlı dümdüz araziler varmış tam buggy için. Bir bilgisi olan var ise bağlantıya geçelim derim. İstanbuldan Eskişehir tren ile çok yakın, üstelik üniversite havası solumuş oluruz arasıra :)
abdullah

Post by abdullah »

Melih sanırım orayı Ferruh biliyor Eskişehir anadolu üniversitesi
uçurtmayı vurmasınlar
ugi

Post by ugi »

hocam ben eskişehir'de okuyorum.hatta haftasonu esk'e gidecem.eğer gelirseniz misafir etmekten memnuniyet duyarım.havacılık da var esk'de.paraşütünüz varsa paraşütleri de alın gelin,ben beklerim otogarda sizi :wink:
Uğur YILDIRIM
Image
Spectre

Post by Spectre »

Melih, ben her yıl eskişehire davetli olarak gidiyordum. Ancak geçen yıl Tavşanlı ile aynı güne denk geldiği ve onlara daha önce söz verdiğim için Eskişehire gidemedim.
Uçurtma kulüplerine gelince pek fazla birşey yapmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.
Festival okulun spor bölümünün orda yapılıyor. Gerçekten dümdüz ve geniş bir arazi. Ancak bitişiğinde havaalanı var. Ancak izin alınıp uçurulabilir.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Post Reply