Premier Addiction

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
etobur

Premier Addiction

Post by etobur »

Kardesime bir ucurtma getirmek istiyordum, Premier'den Addiction'u aldim. Hem ucuz (46 dolar), hem de cok dayanikli diye duymustum. Bugun ucurtma geldi ve dayanamayip hemen denemeye ciktim. Fakat birakamadim bir turlu. Ruzgar neredeyse olmamasina ragmen, inanilmaz guzel ucan bir ucurtma. Kanat citalari, omurga ve ust kanat ayirici cita ici dolu karbon. Alt ayirici ise (tek parca) ici bos karbon. Iskelet boyle olunca biraz esnek ama tabii ki cok dayanikli. Esneklik genelde sorun olsa bile hic rahatsizligini hissetmedim ben. Biraz hizli bir ucurtma, o yuzden yeni baslayanlar icin biraz zor olabilir ama yine de baslangic kismini atlatip ucurtmaya alisana kadar pek zedelenicege benzemiyor.

Tabii ki eger bir E2niz, Big Bang'iniz varsa cok gerek yok -her ne kadar en az onlar kadar zevkli olsa da. Fakat yeni trickler ogrenmek icin ideal. Eger hem trickleri ogrenebilecegim, hem rahat rahat yerden yere vurabilecegim, hem de yeni baslayanlara verebilecegim ucuz fakat (cok) kabiliyetli bir ucurtma arayanlara tavsiye ederim.

Toros
erol

Post by erol »

Hayirli olsun, gule gule ucurun :D
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
cimcoz

Post by cimcoz »

Hayırlı olsun, kardeşiniz de sizin kadar sever umarım. Çok heveslendirdiniz ama E2'm var allahtan, yoksa masrafa girecektim :)
Hüseyin Cimcoz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bidiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır...
Epiktotes
led

slm

Post by led »

sevgili etobura birdaha teşekkür etmek isterim...taa amerikadan üşenmeyip(bir okadarda sıkıntıya girerek) bana getirdiği premier için...

Image
...uçurtma benden uçurtturmak sizden:)))...cd-dvd-döküman alınır:)))
Eray Kara
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Herkesin uçurtması hayırlı olsun, güle güle uçursunlar.

Eray bende prism dvd'si var. Erol'da da Dod'un dvd'si.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
led

slm

Post by led »

@altan
teşekkürler...dvdleri sizlerden nasıl alabilirim...ya boş dvdye çekip bana yollayın yada bana yollayın ben dvdye çekip sizlere tekrar göndereyim...
Eray Kara
etobur

Post by etobur »

Birsey degil. paketin icinde prism'in freestyle pilot dvdsinin olmasi lazim. bir de prism'in baslangic dvdsi var tabii. o varsa birinde isinize yariyabilir.

iyi ucurmalar,

Toros
led

slm

Post by led »

@etobur
pakettekileri aldım zaten...tekrar teşekkür...nekadar çok kaynak bulabilirsem okadar iyi olacak sanırım
Eray Kara
Post Reply