Kütahya/Tavşanlı Uçurtma Festivali

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Daha önce yazdığım gibi Festival hazırlıkları içerisinde uçurtmalı tanıtım çalışmalarında bulunmak için yola çıktım.
Bugün Gediz Ilıca Kaplıcalarında mola verdim. Uçurtmalarımı hazırladım ama yeterli rüzgar çıkmayınca maalesef uçurtmalarımı uçuramadım. Sadece uçurtmalarımı hazır beklettim. Geç vakitlere kadar bekledim. Zaman zaman hafif havalanmalar oldu ama görüntülemeye değer görmedim. Bende ailece piknik ve hamam keyfiyle yetindim.
İnsanların ilgisini çekmekte başarılı olduğumu söyliyebilirim.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Eveeeeeeeeeeeeeeeeet
Bugün 16 Mayıs. 28 Mayıs için geri sayım başladı.
Bugün Özel Başarı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Musa Bey ile mutat görüşmelerimden birisini daha yaptım. Malum yarın dersim var.
Moymul Çayırında yapılacak Festival hazırlıklarının tamamlandığını söyleyebiliriz.
Heyecanı tırmandırmanın zamanıdır.
Katılımcılarımız belkileri ortadan kaldırıp son sözleri söylemeye hazır mı?
MUSA

Uçurtma Şenliği Hazırlıkları

Post by MUSA »

Şenlik hazırlıklarımız son hızla devam ediyor. Şehir dışından gelecek misafirlerimiz için kalacak yerler hazırlandı. Gelecek misafirlerimiz ne zaman ve kaç kişi geleceklerini bildirirlerse yerleri ona göre ayarlayacağız. İrtibat tel: 0 274 614 04 24 / 0505 580 66 23 Musa Kayalı
Öğrencilerimiz uçurtmalarını yapmaya başladılar. Öğrencilerimizin iş eğitimi ve resim-iş derslerinde bu haftaki proje ödevleri "Uçurtma".
Bir aksilik çıkmazsa şenliğimizde yağlı güreş gösterisi olacak. Biraz önca ilgili arkadaşla görüştük. Bunun dışında farklı gösterilerimiz de olacak. Onları da sizlere bildireceğim.
Ziya

Post by Ziya »

Kolay gelsin.
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
Halit
Site Admin

Post by Halit »

@Musa Bey ,
Kolay gelsin. İşiniz zor ama çok keyifli. Umarım herşey istediğiniz gibi gider.

Biz cumartesi sabahı sabah İstanbul'dan yola çıkıp öğleden sonra orada olmayı ; pazar günü festival yorgunluğu ile dönmek yerine pazartesi sabahı oradan ayrılmayı planlıyoruz.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Spectre

Post by Spectre »

Musa bey, biz de Halit gibi düşünüyoruz. Ben ve arkadaşım Cumartesi sabah orda olacağız. PAzartesi sabah da erkenden Ankaraya döneceğiz. Yani bize CUmartesi ve Pazar için 2 kişilik yer ayarlarsanız sevinirim.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
babieca

Post by babieca »

Kütahya'ya gelmeyi düşünüyorum. İş trafiği su koyvermeme engel olmazsa tabii... Büyük ihtimalle otomobille gelirim. İstanbul'dan gelmek isteyen iki-üç kişiyle beraber yolculuk edebiliriz. Gelişim Şenlik Tarihi yaklaştığında kesinleşecektir. En azından üç-dört gün önce haber vermeye çalışırım...

Selamlar
Deniz Kamacı
abdullah

Post by abdullah »

Altan ve ben de cumartesi günü sabah yola çıkıp öğle vakti orada olmayı,pazartesi sabahta ist.dönüşü planlıyoruz.yani bizde iki kişi gelmeyi düşünüyoruz bir aksilik çıkmassa ... :lol: :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
babieca

Post by babieca »

Tuvalet meselesi için bir bilgi:

Seyyar tuvalet kiralayan şirketler var, tüm servis, kurulum bakım, nakliye, personel dahil 10 adet tuvaleti günlük 1000 Euro+Kdv ile yapıyorlar... Kütahya için İzmir İstanbul Ankara dışında +100-150 Euro ulaşım isteyebilirler...

Selamlar
Deniz Kamacı...
MUSA

Post by MUSA »

Uçurtma Şenliği ile ilgili web sayfası hazırlığımıza www.ozelbasari.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sayfaya uçurtma yapım planlarını da koyacağız.

[/b]
Melih

Post by Melih »

Benim henüz gelip gelemeyeceğim kesin değil,
Festivalden 1 gün sonra doğum günüm, 5 gün sonra kısa film festivalim var. Doğumgünümü pazartesi dönüşte yolda kutlamayı çok isterdim ama asıl mesele 5 gün sonraki festivalin organizasyonu yüzünden o haftasonumu ayıramayacak olmam :cry:

Bir mucize olup da zaman bulabileceğim ümidi ile bekliyorum :?
MUSA

Post by MUSA »

Uçurtma Şenliği Afişi

Image
emin

Post by emin »

Musa bey,

Ben de eşimle birlikte Cumartesi sabah Istanbul'dan yola çıkmayı planlıyorum. Pazartesi sabahı da döneriz. Yani 2 gece konaklama yapacağız.

Hazırlıklarınızda başarılar, kolay gelsin.

Emin
Fevzi
Site Admin

Post by Fevzi »

@Melih Bey
Doğum günü pastası hazırlatıyorum ona göre!
----------------------------------
http://fevzikir.name.tr/
http://picasaweb.google.com.tr/fevzikir
https://picasaweb.google.com.tr/kiteactivities
Melih

Post by Melih »

@Fevzi Bey
Malesef gelemeyeceğim, zira dediğim gibi festival organize etmekten dolayı birhayli yoğun geçiyor birkç gündür. Festival de ayın 2 sinde başladığı için, ayın 27 ve 28 ini kokteyl hazırlıkları ve provalar ile geçireceğiz sanırım.

Tabi sürprizleri her daim sevmişimdir, bakarsınız birşeyler tam zamanında sounsuz hallolur da, ben de bir kaçamak yapıp kendimi çayırlarınıza atarım. O zaman pastanın mumlarını da büyük bir mutlulukla üflerim :D

Gelemessem de, bir ay içinde bir yolunu bulup mutlaka o çayıra geleceğim. Festival sonrası yorgunluk atmak için benim açımdan da çok iyi olur gerçekten :)
Post Reply