Evet rüzgar çok fazlaydır, rokkaku düzgün uçmayıp yere yakın kaldı büküldüğü için, o yüzden güvenip KAP yapamadım zaten. Genki poz vermek için birkaç saniyelik uçuşlar yaptı zaten, yani fotoğraflar dışında o rüzgarda o da havada kalamadı pek.
Fotoğraflar ve izlenimler için çok teşekkürler Melih.Oradaki heyecanınızı bir parça da olsa paylaşmış olduk böylece.Ama workshop çalışması sırasındaki bunalmış halinin bir fotoğrafını da görmek isterdim doğrusu.
Atölyeden fotoğraflar... Benim gecikmenin sebebi yoğunluk, Didim'de kosturmacadan kendim fotoğraf çekemedim, sağdan soldan topladığım fotoğraflar var, tümü elime ulaşmış değil... Bir de Didim'de ki yavaş işleyen zamandan sonra İstanbul'a iş başına dönünce insan biraz sersemliyor
Fotoğraflar ve sevimli anlatım için teşekkürler. Daha önce söylediğim gibi, vörkşop yapılmasını takdir ettim. Deniz beye böyle bir etkinlik için teşekkürler.
Çok güzel anlatmışsın Serçin,fotoğraflar için teşekkürler.
Bu arada her ne kadar yağmurlu bir 23 Nisan günü yaşamışsanız da gördüğüm kadarıyla yine de içiniz neşeyle dolmuş. Kıskandım doğrusu.