bu kumaşlarda kullanılan şu D harfleri ne anlama geliyor...dokuma sıklığı gibi birşeymi acaba?..bilen varmıdır?...bize en uygunu hangisi olur ki?
210T Nylon FB Risbstop
Spec.: 70D x 70D
240T nylon 0.3*0.3 ribstop
40D*40D
400T polyester 0.08*0.08 ribstop
20D*20D
Denye ve Desite diyorlar tekstilciler. bildiğim kadarı ile belirli bir çap içerisindeki iplik lifi adedi. sayıral değeri arttıkça liflerin inceldiğini biliyorum ama 40 pek az bir rakam gibi geldi bana. Gerçi bu Ribstoplarda kalındır muhtemelen lifler.
aramızda hiç daha önce gümrükten mal çekmiş, şirketi olan arkadaşa sahip kimse varmı ?...İstanbul grubundaki arkadaşlardan birisi bir parça ripstop örneğini UPS'te çalışan Mustafa Kılınç beye ulaştırabilirmi?(0212 413 3535/dahili3606)...teşekkürler
... günlerdir 2 çinli,UPS,sangayda yaşayan Türkler,vs..vs ile uğraşıyorum...kimseden olumlu yada olumsuz cevap bile gelmiyor...ki bende onagöre davranayım...sizinde Abdullah Bey'e gönderdiğinizden haberim yoktu...sizede ilginizden dolayı teşekkür ederim...
@eray
Dün telefonda konuştuğumuz gibi,
UPS den Mustafa Kılınç Bey' le görüştüm ve rip-stop numunesini bu sabah(Çarşamba) kargo ile kendisine gönderdim.
Umarım olumlu sonuçlar çıkar,
@Erhan
elinize sağlık...teşekkür ederim...gerisiyle ben uğraşırım...bugünlerdede çinden örnek gelir...buarada herkes hemen alacakmışız gibi renklerini ve metrajlarını belirtirse sevinirim..her renkten min 200 m...
kırmızı:40 m
sarı :40 m
siyah :50 m
beyaz :10 m
mavi :30 m
yeşil :30 m....benimkiler şimdilik bu