26 Aralık 2005
Last edited by Ziya on Fri Dec 23, 2005 5:32 pm, edited 1 time in total.
Ziya
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
Sevgili Arkadaşlarım,
Cumartesi günü eğer bir aksilik olmaz ise başka işlerim nedeniyle İstanbulda olacağım sanırım.
Bu arada Pazar günü 25 Aralık. (26 aralık gibi tarihler görüyorum) Pazartesi günümü toplanmayı düşünüyorsunuz.
Her ne şekilde olursa olsun, Pazar günü en kötü ihtimalle @Altan'ı telefonla ararım. Oradaysanız gelmeye çalışırım.
Özledim sizleri yaaaaa
Umarım görüşebiliriz
Sevgiler
Cumartesi günü eğer bir aksilik olmaz ise başka işlerim nedeniyle İstanbulda olacağım sanırım.
Bu arada Pazar günü 25 Aralık. (26 aralık gibi tarihler görüyorum) Pazartesi günümü toplanmayı düşünüyorsunuz.
Her ne şekilde olursa olsun, Pazar günü en kötü ihtimalle @Altan'ı telefonla ararım. Oradaysanız gelmeye çalışırım.
Özledim sizleri yaaaaa
Umarım görüşebiliriz
Sevgiler
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"
- M. Rafet ÖZALP
bende gelmeyi çokisterim ama özellikle şu sıralar hiç müsait diilim ve mesafe çok uzak.
umarım sizler için oldukça güzel bir etkinlik olur Bizde buralarda uçurtma uçuramaz duruma geldik havalar iyiyce bozuldu fakat bahara çok iyi hazırlık yapmaya çalışıyorum ve bahar aylarında mutlaka sizin gibi ustalar ile uçurtma uçurmayı çok istiyuorum ( İNŞAALLAH)
HEPİNİZE TATLI RÜZGARLAR
HEPİNİZE TATLI RÜZGARLAR
__TATLI RÜZGARLAR___
Günün ilk fotağrafları benden gerçi ben habire parafoili çektiğim için çok cazip olmayabilir.
Deli gibi bir lodos olduğundan çok fazla bir uçurtma uçurtamadık ama çok hoş vede güzel bir aktifide olduğundan kimsenin kuşkusu olamamalı diye düşünüyorum. Daha az bir rüzgar alan ataköy 9.kısım altlarına indik gece ışıklı uçurtmalarıda orada uçurduk,arkadaşlardan en kısa zamanda fotağrafları bekelekteyiz artık.
Bu aktifite gösterdiki soğuk havada bir daha aktifite yapmamak lazım nedeni,şeker katsayımızı yükseltiyor habire ,
Şampanya,pasta,ve soğuk çay için teşekkürler...
http://www.resimgalerisi.net/AALP/sergi.php?sid=486
Deli gibi bir lodos olduğundan çok fazla bir uçurtma uçurtamadık ama çok hoş vede güzel bir aktifide olduğundan kimsenin kuşkusu olamamalı diye düşünüyorum. Daha az bir rüzgar alan ataköy 9.kısım altlarına indik gece ışıklı uçurtmalarıda orada uçurduk,arkadaşlardan en kısa zamanda fotağrafları bekelekteyiz artık.
Şampanya,pasta,ve soğuk çay için teşekkürler...
http://www.resimgalerisi.net/AALP/sergi.php?sid=486
uçurtmayı vurmasınlar
İğrençliğe bakın,
İstanbuldaydım ve Fenerönüne gelemedim.
Yurtdışından gelen distribütörlerle yapılan benim için can sıkıcı bir toplantıda Şubat ayında Almanya'da organize edilecek fuara katılımının programı yapılırken;
"Fenerönü, çukulata, tatlı ve şampanya.... Ne işim var benim bu toplantıda diye mırıldandığımı hatırlıyorum."
Fiziki olarak toplantıdaydım, ruhum nereydi bilin bakalım...
Elinize sağlık, çok güzel bir etkinlik olmuş.
Sevgiler
İstanbuldaydım ve Fenerönüne gelemedim.
Yurtdışından gelen distribütörlerle yapılan benim için can sıkıcı bir toplantıda Şubat ayında Almanya'da organize edilecek fuara katılımının programı yapılırken;
"Fenerönü, çukulata, tatlı ve şampanya.... Ne işim var benim bu toplantıda diye mırıldandığımı hatırlıyorum."
Fiziki olarak toplantıdaydım, ruhum nereydi bilin bakalım...
Elinize sağlık, çok güzel bir etkinlik olmuş.
Sevgiler
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"