Adam numuneyi gönderecek ama, paketi ödemeli alabilmek için DHL yada Fedex yada TNT şirketlerinden birinden hesabımızın olması gerekiyormuş. Ben iki saattit telefonda DHL ile boğuşuyorum. Şahıslara hesap açmıyorlarmış. Ama yinede ödemeli gönderebilirler diyolar. Önce karşı taraf ödüyormuş sonra biz ödediğimiz zaman karşı tarafa ücreti iade ediyorlarmış. Çindeki amca burada olmuyor öyle şey diyor. (Belkide bize güvenmediği için ödemek istemiyor)
Bu durumda, bu şirketleren birisinden hesap numarası olan varsa onun adresini verelim. sanirim 10-20 € falan tutacak masraf. Onu ben karşılayacağım.
Çok acil cevap bekliyoruz. (Çinli Ares abi ve ben)
İşte bu olmadı tek renk ne gibi bir fayda sağlar onuda bilmiyorum ama en azından bir örnek gelmesinde fayda var.Serçin bunun peşini bırakmayılım
bence daha sonrada olması kaydı ile başka renklerin olması mümkün değilmiymiş acaba ?
Biz neslihan ile halledebilirz DHL hesabı işini ama şu an yola çıkmak üzereyiz, haftaya döndüğümüzde ancak. Bu arada, çalıştığı firmanın DHL, Fedex veya TNT hesabı olan varsa sorun olmaz. Serçin, sizin üniversitenin hesaplarını da öğrenip verebilirsin, senin adına geldikten sonra sorun olmaz, muhasebe departmanı sana ödetir ücreti.
Abi görüşmedim değil, okulu birbirine kattım valla. Muheberat, muhasebe falan. Ama okula fatura edilecekse olmaz diyorlar. Okul TNT ile çalışıyormuş. TNT ile görüştüm, illaki okula fatura edilecek diyorlar. Abi nedir bu yaa illa şirket mi kuralım yani 10 santim bez getirtmek için. offf.
Yok valla. Bu DHL account number bulamadığım için salladım. Çinli abiye de ayıp oldu.
Yok abi; kafam basmıyo benim öyle import-export işlerine. Ticaret adamı değilim. Ben kotaramıyacağım galiba bu işi...
Kusuruma bakmayın...