Çinden ribstop getirelim
Adama; beyaz, siyah, kırmızı, sarı, mavi ve yeşil renklerden 100 metre almak mümkün mü diye sordum. Birde bir zarf içerisinde birer parça örnek gönderebilir misiniz dedim. Posta masrafını biz üstleniriz dedim. Bakalım cevap bekliyorum.
Birde posta masrafını üstleniriz dedim ama, böyle bir zarf içerisinde gelen parça pinçik şeylerden gümrük mümrük alınıyor mu? Ne kadar tutar acaba? Adam gönderirim derse, normal postayla yolla diyeceğim. Kaç günde gelir? Vs. Vs.
Saygılar
Serçin...
Birde posta masrafını üstleniriz dedim ama, böyle bir zarf içerisinde gelen parça pinçik şeylerden gümrük mümrük alınıyor mu? Ne kadar tutar acaba? Adam gönderirim derse, normal postayla yolla diyeceğim. Kaç günde gelir? Vs. Vs.
Saygılar
Serçin...
şimdiki isteklerle sanırım 600 mt.geçecek
kaldıki anladığım kadarı ile serçinin son mailinde bir fabrika için üretildiği yazıyor ve bitmekte olduğunu belirtiyorlar, elimizi çabuk tutalım derim.
Birde mümkünse neon renkler olursa daha güzel olur derim
temel renkler siyah ve beyaz neon renkler yeşil kırmızı mavi sarı olsun derim, bende 6renkten 50 şer mt.istiyorum
Birde mümkünse neon renkler olursa daha güzel olur derim
temel renkler siyah ve beyaz neon renkler yeşil kırmızı mavi sarı olsun derim, bende 6renkten 50 şer mt.istiyorum
uçurtmayı vurmasınlar
Selamlar saygılar;
Adama yazıyorum hemen ertesi gün cevap geliyor. Çinliler çözmüşler galiba bu müşteri memnuniyeti olayını.
Kısaca özetliyeyim.
1. Kumaşın eni konusunda düzeltme yapıyor. daha önce 58-89 inch demişti. Şimdi 59-60 inch diyor. (Fazla bişey fark etmedi. Zaten 89 inch fazlaydı.)
2. Bir renkten en az 500 m almanız gerekiyor diyor. Bu durumda 2 renk ve 1000 m üzerinde duralım derim.
3. FOB,CNF gibi fyatları konuşmalıyız diyor. Bu fiyat işini, örnekleri gördükten sonra ithalatçı bir arkadaşım halledecek dedim.
Burada da; örnek gönderirim ama sadece 1 renk var elimde demiş. Tamam gönder sen ondan dedim. Adresimi verdim. DHL ile gönder dedim.
Acaip memnun olacağız dedim.
Serçin...
Adama yazıyorum hemen ertesi gün cevap geliyor. Çinliler çözmüşler galiba bu müşteri memnuniyeti olayını.
Kısaca özetliyeyim.
1. Kumaşın eni konusunda düzeltme yapıyor. daha önce 58-89 inch demişti. Şimdi 59-60 inch diyor. (Fazla bişey fark etmedi. Zaten 89 inch fazlaydı.)
2. Bir renkten en az 500 m almanız gerekiyor diyor. Bu durumda 2 renk ve 1000 m üzerinde duralım derim.
3. FOB,CNF gibi fyatları konuşmalıyız diyor. Bu fiyat işini, örnekleri gördükten sonra ithalatçı bir arkadaşım halledecek dedim.
Hemen akabinde örneklerle ilgili bir mail daha göndermis Ares amca.Dear Basut,
Thank you for your prompt order, I think it's a good start of our cooperation.
But there have more information I have to transmit for you:
(1) The effect width is 59/60 inch, I sorry for my clerical error in the former e-mail.
(2) About the least order quantity, I mean that shall more than 500 merter in one colour, if less than 500 meter ,we have charge another fee, because one dyeing jar need more than 500 meter at least.
(3) About the prices we have to talk about the payment term ,f g: FOB. CNF or others .
Look forward your early reply.
Best regards,
Ares Chou
Burada da; örnek gönderirim ama sadece 1 renk var elimde demiş. Tamam gönder sen ondan dedim. Adresimi verdim. DHL ile gönder dedim.
Acaip memnun olacağız dedim.
Neyse şimdilik bu kadar. Gelişme olunca yazarım.Dear Basut,
As your requested , I wll send you some samples , but I have only one colour in the frame of products, so I can submit others swatches for your reference.
Would you kindly give me your address? That I can post those for you.
You quickly respon is appreciad.
Best regards,
Ares Chou
Serçin...