Uçurtmalarımız geldi!
- Altan
- Site Admin
Uçurtmalarımız geldi!
Erol ile birlikte verdiğimiz sipariş nihayet geldi. Böylece hafta sonu yeni uçurtmalarımız ile Yeşilyurt fener önünde olacağız.
Erol bir Prism Nexus ve eşi için tek ipli bir ahtapot uçurtma siparişi vermişti. Ben bir Prism E2 sipariş etmiştim. Prism işçiliği mükemmel. Çantalar bile çok çok iyi. Hüseyin'in E2'si özel çantalı idi ve inanılmaz güzel bir çantası vardı. Benim E2 çantası da hiç fena değil.
Hafta sonu görüşmek dileği ile.
Erol bir Prism Nexus ve eşi için tek ipli bir ahtapot uçurtma siparişi vermişti. Ben bir Prism E2 sipariş etmiştim. Prism işçiliği mükemmel. Çantalar bile çok çok iyi. Hüseyin'in E2'si özel çantalı idi ve inanılmaz güzel bir çantası vardı. Benim E2 çantası da hiç fena değil.
Hafta sonu görüşmek dileği ile.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Herkese Merhaba,
Altan'inda dedigi gibi ucurtmalar geldi
, kostura kostura kucukcekmeceye gidip Altan'dan ucurtmalari aldim. Sabah isyerine getirdim ve kitapligin uzerine koydum, cok guzel gorunuyor. Ucurana kadar goruntusu ve renkleriyle buroyu guzellestirsin diye dusundum, E2'ye gore daha kucuk ama fiyatina gore uretim kalitesi yuksek gorunuyor, tabi nasil ucar bilemem. Umarim iyidir.
Ikincisi icin HQ Phoenix ve Prism E2 arasinda dusunuyorum. Bir sure daha dusunmeye devam edecegim sanirim.
Bol Renkli gunler
Altan'inda dedigi gibi ucurtmalar geldi
Ikincisi icin HQ Phoenix ve Prism E2 arasinda dusunuyorum. Bir sure daha dusunmeye devam edecegim sanirim.
Bol Renkli gunler
Merhabalar
Selam ben forumda yeniyim yeni uçurtmalarınız hayırlı olsun
sizin söylediğiniz bu modellerin ölçüleri ne kadar ve ne kadara aldınız.
sizin söylediğiniz bu modellerin ölçüleri ne kadar ve ne kadara aldınız.
- Altan
- Site Admin
http://www.gwtw-kites.com
Buradan sipariş verdik. Bizim uçurtmalar ve dahası için bakmanızı tavsiye ederim.
Buradan sipariş verdik. Bizim uçurtmalar ve dahası için bakmanızı tavsiye ederim.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Nexus'un kanat acikligi 150 E2'nin ise 230 cm yaklasik. Nexus 50 E2 ise 100 dolara alindi (E2'nin icinden ipleri cikmadi, onlar icin 150 dolarlik versiyonunu almak gerekli, veya ektra alinacak).
www.prismkites.com ve www.gwtw-kites.com dan daha da ayrintili bilgiye ulasabilirsin.
Bol Renkli gunler
www.prismkites.com ve www.gwtw-kites.com dan daha da ayrintili bilgiye ulasabilirsin.
Bol Renkli gunler
Altan, ben bu hafta sonu uçuramayacağım. Hem yoğun bir programım, hem de turnuva maçlarım var. Dolayısıyla benim bütün ip setlerimi alıp kullanabilirsin. Her türlü havaya göre ip setim var.
Yalnız sana nasıl ulaştıracağım? Belki bizim yakada oturan ve Yeşilyurt'a gelecek birisinden rica edebilirsin, Cumartesi ben ipleri kulübe götürürüm, o kişi de Yeşilyurt'a gitmeden bizim kulüpten alabilir belki?
Ben bugün akşam geç saate kadar bilgisayara bakamayacağım, eğer birisini ayarlayabilirsen bana cep telefonumdan ulaşabilirsin: 533.715 09 30. Yarın sabah kulübe erken gideceğim için bugünden haber verirsen ipleri yanımda götürebilirim.
Bizim kulübün adresi ve krokisi şu linkte var:
http://www.tanclub.biz/ulasim.htm
Yalnız sana nasıl ulaştıracağım? Belki bizim yakada oturan ve Yeşilyurt'a gelecek birisinden rica edebilirsin, Cumartesi ben ipleri kulübe götürürüm, o kişi de Yeşilyurt'a gitmeden bizim kulüpten alabilir belki?
Ben bugün akşam geç saate kadar bilgisayara bakamayacağım, eğer birisini ayarlayabilirsen bana cep telefonumdan ulaşabilirsin: 533.715 09 30. Yarın sabah kulübe erken gideceğim için bugünden haber verirsen ipleri yanımda götürebilirim.
Bizim kulübün adresi ve krokisi şu linkte var:
http://www.tanclub.biz/ulasim.htm
Hüseyin Cimcoz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bidiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır...
Epiktotes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bidiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır...
Epiktotes
Uçurtmaların fiyatı ile ilgili
kargo ücreti ve gümrük vergisi bu fiyatlara dahilmi yani toplamda 100$ ise iyi bir fiyat
Ayrıca ip seti isteyen arkadaş Acıbadem Carrefourun orada bir uçurtmacı var oradan alabilirsiniz Biliyorsunuzdur Herhalde
Bu arada bende Elliot un Clou modeli var (www.elliot.de) sözünü ettiğim dükkandan aldım Ancak Omurga Çıtası yere çakınca kırıldı ucuz karbon çubuk bulabilecegim bir yer biliyormusunuz yada karbon çubuk yerine kullanabilecegim bir başka materyal varmı
Ayrıca ip seti isteyen arkadaş Acıbadem Carrefourun orada bir uçurtmacı var oradan alabilirsiniz Biliyorsunuzdur Herhalde
Bu arada bende Elliot un Clou modeli var (www.elliot.de) sözünü ettiğim dükkandan aldım Ancak Omurga Çıtası yere çakınca kırıldı ucuz karbon çubuk bulabilecegim bir yer biliyormusunuz yada karbon çubuk yerine kullanabilecegim bir başka materyal varmı
Acıbadem carrefourun oradaki uçurtmacı
Ben az önce cevap ver yerine yeni başlık aç a basmışım yerini tarif ettigim mesaj yeni başlık olarak eklenmiş tarifi oradan bulabilirsiniz pek beceremedim tarif etmeyi gerçi haritasını ekleyecektim upload yokmuş o yüzden yapamadım
- Altan
- Site Admin
Teşekkürler yeni başlık olması daha iyi olmuş bence.
Resim eklemek isterseniz www.resimgalerisi.net adresinden bir hesap açıp resimlerinizi buraya yükleyin. Deneme halinde. Resmi açınca properties bölümünden adresi kopyalayın. Buraya yapıştırın. Üstte bulunan Img yazılı buton üzerine gittiğinizde alttaki satırda kullanımını görüyorsunuz. img, sonra adres ve tekrar img basacaksınız. Daha önce açtığınız yeni başlığın altına harita iyi olur.
Resim eklemek isterseniz www.resimgalerisi.net adresinden bir hesap açıp resimlerinizi buraya yükleyin. Deneme halinde. Resmi açınca properties bölümünden adresi kopyalayın. Buraya yapıştırın. Üstte bulunan Img yazılı buton üzerine gittiğinizde alttaki satırda kullanımını görüyorsunuz. img, sonra adres ve tekrar img basacaksınız. Daha önce açtığınız yeni başlığın altına harita iyi olur.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
resim ekleme hakkında
resimgalerisi nete resmi yükledim ama orada kendi resmime bakamıyorum haliyle adresini de alamıyorum
sonra ugraşırım yüklemekle şimdi çıkmam lazım
iyi rüzgarlar
sonra ugraşırım yüklemekle şimdi çıkmam lazım
iyi rüzgarlar