Arkadaşlar, 23 nisanda Zeytinlide katıldığımız festivalden sonra bu hafta ben tekrar zeytinlideyim. 15-16-17 Temmuz günleri "Zeytinli Rock Fest" var Saim beyler organize ediyor yine. Ve bu sene yapılan rapciler değil rock grupları gelen tek festival. bizim uçurtma alanında yapılıyor üstelik.
Festival ücretsiz, gidiş dönüş toplam 58 milyona otobüsler kalkıyor perşembe akşamı. Buggy, uçurtma ve kendimi alıp gidiyorum ben. Rock severler gelsin.
Saim Köse ye mail attım, uçurtma görürseniz altındayım dedim. Görürsem Selamlarınızı iletirim kendilerine.
Hezarfen'de tek ipli uçurmak mümkün (uygun ) değil. Sadece 2 ipli uçurulacaksa gidilebilir. İsterseniz bu hafta sadece takım çalışmaları yapmak için oraya gidebiliriz.
Veya Yeşilköy de de aynı işi yapabiliriz. Bana herikisi de uyar.
karşıdan gelen biri olarak mahmutbey gişelerinden geçmek için 1 buçuk saat harcadım yani anadolu yakasından gelenler hazırlıklı olun veya hemen ordan kaçıcak başka bir yol varsa ki sanırım var oda bir çözüm olabilir. ama gidilirse ben gelirim en kötü istanbul'a dönmem selimpaşa'da kalırım.
Hepinize selamlar
Yarın nerede olacaksınız? (umarım Hazerfen değildir zira geçen hafta tam 2 saat sonra Acıbademe dönebildim)
Birde yarın Melih olmadığına göre NPW5 getirebilecek biri varmı acaba?
Yakından bir incelemek istiyorum.
Eğer gelebilirsem aldığım malzemeleri falan da getireceğim; belki külliyen alakasız şeyler de almış olabilirim, kontrol etmekte fayda var.