www.ucurtmakulubu.com

Tanışma mesajlarınızı, bayram ve diğer gün tebriklerinizi burada duyurabilirsiniz (Bu kısımdaki mesajlar 30 gün içinde otomatik olarak silinecektir).
Post Reply
Altan
Site Admin

www.ucurtmakulubu.com

Post by Altan »

Martı Uçurtma Kulübü olarak arama motorlarında 2. sırada biz çıkıyoruz. 3. sırada benim sitem var. Sıralama için herhangi bir hile ya da ekstra işlem yapmıyoruz. Wordpress'in gereklerini yerine getirmek yetiyor. Wordpress sitesi olanlara duyurulur. Wordpress ile arama motorlarında üst sıralarda yer almak için etiketleri kullanın. Yeterli sayıda uçurtma kelimesine yer vermiş olun. En önemlisi ayda bir ya da iki yazı yazın, fotoğraf girin. Wordpress sitesi olmayanlara kurmalarını öneririm. Aslında birinci sırada olmamız gerekiyor. Fakat 1. sıradaki site arama motoru optimizasyonu konusunda dopingli :oops: . Yoksa içerik anlamında kulübümüzün içerik zenginliğinin yanına yaklaşabilecek bir site olmadığını biliyoruz. 8)

2. konu olarak sitenin sayfalarını sık sık güncelleyemiyorum. Arada bir toptan güncelleme yapıyorum. Bu nedenle arada kaçırdığım şeyler olabilir. Özellikle Kütahya ve Ankara ya da diğer illerimizin bana destek vermelerini rica ediyorum. İstanbul etkinliklerini ben fotoğrafladığım için İstanbul ayağı iyi takip ediliyor durumda. Diğer iller kaçırdığım uçurtmalar ve uygulamalar varsa acilen bana foto ve bilgi gönderebilirsiniz. Özellikle uçurtma yapım etkinliklerimizle ilgili eksiklerim var galiba. http://www.ucurtmakulubu.com sayfalarına göz atalım lütfen.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
erol

Re: www.ucurtmakulubu.com

Post by erol »

Altor, sitenin elden geçmesinin zamanı gelmiş bence, wp theme meselesine bir bakalım birlikte istersen.
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Altan
Site Admin

Re: www.ucurtmakulubu.com

Post by Altan »

Olur.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply