fiberglas çubuk
slm
@Altan,@Erhan,@Burn,@Ateş,@Ferruh=çubuklarınızı sevgili Melih sizlere ulaştıracak...
@Asarıca sizinki bugün kargoya veriliyor...
@yalovalı sizinkinin 2mm olanları bugün kargoya veriliyor...3mm olanları Sevgili Melih size gönderecek
@Kartal sizinki tamam
@ben...gelmedi...hala bekliyorum
...
@yalovalı sizinkinin 2mm olanları bugün kargoya veriliyor...3mm olanları Sevgili Melih size gönderecek
@Kartal sizinki tamam
@ben...gelmedi...hala bekliyorum
Eray Kara
Re: slm
led wrote:@Altan,@Erhan,@Burn,@Ateş,@Ferruh=çubuklarınızı sevgili Melih sizlere ulaştıracak...
@Kartal sizinki tamam
@ben...gelmedi...hala bekliyorum...
@led
Benimki aras kargo ile geldi. Onlara sordum. Şimdi sizinkini bırakıyoruz buradan oraya uğrıyacağız dediler.
Hep öyle olmaz mı? Siparişi organize eden hep sona kalır malesef. Ama eminim bizleri mutlu etmenin keyfini yaşıyorsunuzdur.
Teşekkürler tekrar
Murat
Evet arkadaşlar Eray Beyin çabaları sonucu artık kulübümüzün çıta sorunu kalmamış olması gerçekten mucize gibi. Büyük çaplı tüpleride halledebilirsek bundan sonra artık tek sorun kumaş. Tafetta iş gördüğüne göre birçok uçurtmayı kolayca yapabileceğiz artık.
Kumaş konusunda yeni malzeme arayışlarında bulunmak faydalı olacaktır sanırım, gözümüzü açık tutalım.
Circoflex yapımını yakın zamnada gerçekleştireceğim. Dikiş işi yok çünkü kumaş değil sağlam jelatindne yapılan "uzay battaniyesi" kullanacağım. Dağcılık malzemesi satan yerlerde bulunabilir. Bir tarafı altın bir tarafı gümüş rengi jelatinden birşey kendisi. Bundan yapılan circoflex UFO gibi görünür sanırım
Kumaş konusunda yeni malzeme arayışlarında bulunmak faydalı olacaktır sanırım, gözümüzü açık tutalım.
Circoflex yapımını yakın zamnada gerçekleştireceğim. Dikiş işi yok çünkü kumaş değil sağlam jelatindne yapılan "uzay battaniyesi" kullanacağım. Dağcılık malzemesi satan yerlerde bulunabilir. Bir tarafı altın bir tarafı gümüş rengi jelatinden birşey kendisi. Bundan yapılan circoflex UFO gibi görünür sanırım
- Altan
- Site Admin
Buradaki yelkencilerden ripstop bulma mesajlarını yeni başlık altına taşıdım. Oradan devam ediyoruz.
http://www.martiuk.org/forum/viewtopic.php?t=155
http://www.martiuk.org/forum/viewtopic.php?t=155
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.