Bir sitede Snowflake lerin küçüğünü görmüştüm. Ayrıntılı bir plan yoktu. Şuanda o siteyi bulamıyorum. Ben Küçük bir Snowflake yapmak istiyorum. Planlarında yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Çiçekçi elyafı yada tafeta kullanıcam. Karbon çıta düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Malzemedede yardımcı olursanız sevinirim
İşte Resmi:
Last edited by Caglar on Thu Apr 07, 2011 11:58 pm, edited 1 time in total.
Merhaba Çağlar verdiğim sitede bir çok uçurtmanın planı var http://www.kiteplans.org/pln_10/.Ben snowflake yapmadım malzeme konusunda yardımcı olamayacağım.Yapacak olsam ilk olarak poşet den yapar ve ağaç çıta denerdim.Şimdiden kolay gelsin.
Teşekkür ediyorum Turgay Abi . İnşallah aralarından küçüğünü bulurum . Bulamazsam da burdan belirtirim. Bu arada Turgay abi özel mesajına bir bakar mısın? Sana bişey sormuştum da.
Çiçekçi kumaşı size hiç iyi bir şekilde sonuç vermiyecektir,denedim tefetta kullanmayın oda ağır olacaktır, hücreli bir uçurtma için, en iyi şekilde çöp poşetlerinden yapın, hafif
kasnakta kullansanız çok iyi olacaktır,
Son bir sorum olacak Çıtaların boyu ne kadar. Çözemedim resimlerden yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Çıtaları kesmekte bence acele etmeyin. Kumaşları kesip diktikten sonra, yarım santim, bir santim oynamalar olabilir. En son çıtaları kumaşı dört ucundan gerdirerek ayarlarsınız.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Teşekkür ediyorum yardımlarınız için , En kısa zamanda başlıyacağım bu uçurtmaya inşallah uçar. Ve ilk profesyonel ucurtmam olucak. Yardım edenlere minnettarım.
gerçekten güzelmiş .İlk olarak delta sonra delta conyne sonra box sonrada flake lere geçmemi söyledi bana öğretmenim halil amca . Öyle yapıcam bunuda araya koyucam gerçekten beğendim. Çok teşekkür ederim. Bu kadar ilgili olmanız beni bu işe daha çok bağlıyor Malzeme bulmakta zorlansam da çok seviyorum ben bu işi