fiberglas çubuk

Uçurtma yapımında kullanılabilecek her türlü malzeme hakkında bilgi. Malzeme bulunacak yerler.
led

slm

Post by led »

@All
işbankası 7360 0189747 hesap numaram...teslimat adreslerinizi ekara18@yahoo.com 'a gönderirseniz sevinirim...
@Melih
eğer Gebze'ye gideriz elden alırız derseniz adresi vereyim...
@Altan
sizin hesap numaranızıda ben rica edeyim...(tafettalar için)...hatta sizin bana yollayacağınız miktarla benim size yollayacağımı karşılaştıralım üste vermesi gereken o miktarı diğerine göndersin gereksiz para trafiği olmasın...
Eray Kara
Sercin

Post by Sercin »

@led;

birde herkesin ne kadar göndereceğini çıkartabilir misin? yanlışlık olmamaması açısından...

Gebzeye ben giderim. Melih istersen beraber de gidebiliriz. Hatta daha iyi olur. Biliyorsun ben adres bulma özürlüyüm...

Serçin....
Melih

Post by Melih »

<b>Gebze</b> konusund akatılıyorum, serçin ile beraber gider alırız. benim evde kesme taşıda var düzgünce keser bölüştürürüz.(aldığımız yerde de vardır muhtemelen.) Hem bekar evi, yerler kirlendi diye kimse kızmaz :)

@Led: İş senin üzerine kaldı biraz kusura bakma ama, son rakamlar ile beraber nekadar yatıracağımızı hesaplarmısın lütfen?, havalelere başlayalım, hafta sonu gider alırız. Serçin hoca ile.

Bir de şöyle bir sorunumuz var, bunlar kocaman kangallar halinde olacak, ancak çapa göre kangalın çapıda değişecektir, Şehir dışına gidecek olanların çıtalarını koli bandı ile birbirine bantlamaktan başka yolu yok gibi, (2 şer metre kesersek yazık olur çıtalara) kargodan almaya giderken kocaman birşey almaya hazır olun derim :roll:
led

slm

Post by led »

@Melih
sonunda bulduk ya çıtaları hiç önemli değil...biraz önce mail attım...fiberglas ve karbon tüplerin ağırlıkları ile ilgili...hele bir cevap gelsin..birde Asarıca'nın siparişleri kesinleşsin ondan sonra para işlerine bakarız...
tüpleri 1 yada 1,5 m boyunda kesmek mantıklıda solid fiberglass işi benide düşündürüyor...50 myi sarsak birtürlü kessek birtürlü...ama onuda 1.5m boyunda kesip kargoya vermek ve evde saklamak daha kolay gibi(bekar evi olsa hiç problem değil ama :wink: )...uzun gerektiğinde aliminyum boruyla birleştiririz
Eray Kara
yalovali

Post by yalovali »

bizim siparişimizi de kabul ederseniz
3 mm solid fiber 40 metre
6 mm fiber tüp 40 metre
8 mm fiber tüp 40 metre

istiyoruz eger olur derseniz katılacagız
led

slm

Post by led »

neden hayır densinki???böyle bir fırsat varken isteyen herkes yararlanmalı...listedesiniz
Eray Kara
Kartal

Post by Kartal »

Selamlar

@led

Karbonlarda maliyet düşürmek anlamında açığınız kalırsa benim siparişime ekleyebilirsiniz rahatlıkla.

Sevgiler

Murat K. ÇETİN
led

slm

Post by led »

@Kartal
karbon solid 2mm ve karbon tüp 6mm için siparişinizi bekliyorum
Eray Kara
Kartal

Post by Kartal »

@ led
karbon solid 2mm - 25mt
karbon tüp 6mm - 10mt

Teşekkürler

Murat K. ÇETİN
led

slm

Post by led »

@Kartal
rica ederim...
Eray Kara
burn

Post by burn »

bende

Fiber tüp 6 mm. : 10 metre
Fiber tüp 8 mm. : 10 metre
Solid fiber 2 mm. : 10 metre
Solid fiber 3 mm. : 10 metre

ekliyebilirmiyim siparişlere eğer geç kalmadıysam....
Can Altay
yalovali

Post by yalovali »

teşekkürler .
Melih

Post by Melih »

Bence kesmemek hayırlı olur büyük çaplı tüpler 2-3 metre çapında ancak dönebiliyor ancak dğerleri 2 metrelik bir daire oluşuracak şekilde bükülürler. 1.5 metrelik çubuklar olarak gönderirsek size, her 1 veya 1.20 kestiğinizde artan parça için üzüleceksiniz :) evde bir köşeye sıkıştırıverirsiniz kangalları çok daha iyi olur bence. Vitrinin arkası, elbise dolabının arkası gibi yerlerde rahatca saklanabilir kangalınız.

Gerçi fiyat çok uygun artan parçalar için fazla üzülmeyiz ama tekrar almak istediğimizde 250 metreyi yeniden toplamak zorunda kalacağımız unutmayalımç
led

slm

Post by led »

@Burn
listedesiniz
@Melih
dediğiniz gibi fiatlar çok uygun...pek üzüleceğimi sanmıyorum :) ...
evde müsait hiçbir yer bırakmadım...heryer çıta,kumaş,karton,ıvır,zıvır doldu...
250 metre değil solid fiberglaslar için problem yok ama diğerleri için 50 m sınırı var...
Eray Kara
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Vay canına birden yoğun trafik oldu. Baş döndürücü.

Çıtaları 2 metrelik kesebiliriz. Yurtdışında satışları 2 metrelik yapıyorlar.

Sonuçta işin aslı bir çanta ya da arabaya sığdırmak için en uzun çıtanız 120 ya da 150 cm. oluyor.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply