İnsan bahtsız olmaya görsün....
Başlangıç için uygun fiyata iki ipli arayanların dikkatine
Re: Başlangıç için uygun fiyata iki ipli arayanların dikkatine
Sabah beri bir çok buyuk alış veriş sitesi başta olmak uzere hemen her yere baktım ancak hiç bir yerde uygun fiyata bir ucurtma bulamadım.
bende avcılar migrosa sordum ellerinde birtek diamond elmaz tipi uçurtma var oda yarın 3.90 tl ye inecekmiş normalde 6.90 mış... galiba 23 nisanda 2 ipli stoplarını tükettiler, yazık oldu bende baya bir heveslenmiştim
-
murat köse
Bende yarın Kadıköy tarafındaki 2M ve 3M Migroslara bakayım. Bulabilirsem 4-5 tane alır pazar günü fenere geldiğimde isteyenlere teslim ederim.
MURAT KÖSE - KADIKÖY - 1979
herkese iyi geceler bilyorum SARI gec gce cildirdin mi diyeceksiniz de neyse ben
OLIVIUM daki 3m Migrosta buldum ucurtmaları.
Gerci bir akrabam is donusu rica uzerine ugrayip delta nin iki farkli modelinden de aldi bana
Aksam 9 dan beride ucuruyorum disarida.
yalnız ben tek ipli yapım oyle daha iy oldu.
sunu soyleye bilrim ucurtmalar harika.
Umarim baska modellerden de verirler.
HAfta sonu sinavlarim oldugu YESILKOY e gelemeyecegim ama hergun aksam 8-9-10 saatlerinde KARAKOY deki Rıhtımda ucurtma ucuruyorum.
Gelemk isteyen olursa haberim olsun....
Gerci bir akrabam is donusu rica uzerine ugrayip delta nin iki farkli modelinden de aldi bana
HAfta sonu sinavlarim oldugu YESILKOY e gelemeyecegim ama hergun aksam 8-9-10 saatlerinde KARAKOY deki Rıhtımda ucurtma ucuruyorum.
kaça aldınız acaba, mert beyin aldığıyla aynı mı? birde kuyruksuz olarak tek iple nasıl uçurabildiniz, altıgenler kuyrukla bile zor uçuyor
Benim bahsettiğim uçurtma tek ipli hale getirilerek uçurulamayan türde.lsari86 wrote:herkese iyi geceler bilyorum SARI gec gce cildirdin mi diyeceksiniz de neyse ben
Sanırım farklı bir uçurtma sizinkisi.
bir tanesi siznkinin aynısı öbürü biraz farklı
ama fiyatları aynı ikisine toplam 30 tl verdim
ucurtmaları soyle yaptım önce iki iple denedim baktım beceremiyorum bende iplerini cikartip normal delta gibi kendim bagladim sonra 25 nisan senliginden elimde kalma uyduruk bir kuyrukla ucurdum ucurtmayı.
biri tip olarak aynı kırlangıca benziyor.
ilk başlarda inat edip sola yattı hatta bir kac defa dusurdum ama sonra ucurmayı basrdım
zaten bir defa havalanınca ruzgar kesilmedigi surece ucuyor.
kolaylıklar SARI...
ama fiyatları aynı ikisine toplam 30 tl verdim
ucurtmaları soyle yaptım önce iki iple denedim baktım beceremiyorum bende iplerini cikartip normal delta gibi kendim bagladim sonra 25 nisan senliginden elimde kalma uyduruk bir kuyrukla ucurdum ucurtmayı.
biri tip olarak aynı kırlangıca benziyor.
ilk başlarda inat edip sola yattı hatta bir kac defa dusurdum ama sonra ucurmayı basrdım
zaten bir defa havalanınca ruzgar kesilmedigi surece ucuyor.
kolaylıklar SARI...
avcılar e5 kenarındaki migrosa dün telefon açmıştım telefondaki bayan bilmiyor olacakki ellerinde 3.90 tl lik(migros kartıyla) bir uçurtma olduğunu söyleyince (ki bu elmas tipinde çocuk uçurtması) bari gideyim yiğenim için onu alayım dedim ama gittiğimde daimond uçurtmaların yanında on onbeş tane stunt kite uçurtmalardan olduğunu gördüm başlıktaki uçurtmadan. olmadığını düşünerek yanıma fazla para almamıştım, sonuçta bir daimond uçurtma alıp döndüm...
ilgilenenler avcılar e5 kenarındaki migrostan alabilir on onbeş tane mevcut...
ilgilenenler avcılar e5 kenarındaki migrostan alabilir on onbeş tane mevcut...
-
murat köse
Avrupa yakasında olanlar uçurtmalarını almışlar. Anadolu yakasında olanlardan almak isteyenler varsa E5 üzeri Sahrayıcedid Optimum içindeki Migrosta 3 adet mevcut. Ama uçurtmalar oyuncak bölümünde değil, kasaların hizasında duvara asılmış şekilde duruyordu.
MURAT KÖSE - KADIKÖY - 1979
Bu uçurtma hala satılıyor mu acaba? Daha önce 2 tane almıştım. Şuan İstanbul dışında olduğum için bakma fırsatım yok.
Re: Başlangıç için uygun fiyata iki ipli arayanların dikkati
Konuyu tekrar gündeme getiriyorum kusura bakmayın. Bir kaç hafta önce migrosta(merter 3m migros) tek ipli uçurtma sattıklarını gördüm ama bu iki ipli uçurtmalardan göremedim. 1 senedir hasret kaldım bu uçurtmaya desem yeridir. Gören var mı acaba nereden satın alabilirim? Teşşekür ederim şimdiden.
Yenibosna/Starcity 5M migrosta 8-10 tane var. 10tl.
Ankara'da gören olursa haber verebilir mi?
teşekkürler
Dün Forum İstanbul'un yanındaki Decathlon mağazasında gördüm 3-4 çeşit uçurtma. Fena durmuyorlardı, 40 tl olanından aldım, yolunuz düşerse bir bakın derim.