Tuz Gölü
@ateş ben daha farklı bir yol düşünüyorum, uçurtmanın ipini kamyonun kasarındaki çengellere takıp rüzgar olmasa dahi, seyahat edebilirim, gerçi kamyoncunun insafına kalırız ondna sonra ama, ipi kesmek için bir acil durum jileti de fena olamaz
şaka maka biraz önce partonlardan biri geldi, tuz gölünü bayağı ciddiye almışlar
"Biz zaten bu işi yapıcaz, sponsor olmak istiyorsanız adam gibi para harcayın, buggyleri falan yapmak için 2-3 bin dolar ayarlayın da adam gibi tekerlekler alalım, güzel bugyler yapalım" dedim bakalım iş ciddiye biniyo ya ufak ufak. ne koparacağımız belli olur yakında
şaka maka biraz önce partonlardan biri geldi, tuz gölünü bayağı ciddiye almışlar
"Biz zaten bu işi yapıcaz, sponsor olmak istiyorsanız adam gibi para harcayın, buggyleri falan yapmak için 2-3 bin dolar ayarlayın da adam gibi tekerlekler alalım, güzel bugyler yapalım" dedim bakalım iş ciddiye biniyo ya ufak ufak. ne koparacağımız belli olur yakında
- Altan
- Site Admin
Bir de uçurtma sorunu var. O tarihe kadar düzgün uçurtma da edinmemiz gerekecek. Oranın olanaklarından yararlanmak için Nasa uçurtmalar yeterli olmaz. Ben sanırım o tarihe kadar bir tane edinmiş olacağım. Sende beamer var. Diğer buggy isteyen arkadaşlara duyurulur.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
ben NPW ye güveneceğim o konuda.her türlü rüzgar hızında yüksek performans veriyor. Foiller gibi yüksek rüzgar hızlarında ve yüksek sürüş hızlarında muhteşem bir performansı yok ama, hem kontrol kolaylığı, hem sürüş keyfi hemde masraf olmasın diye ben NPW tercih edeceğim. Foil alacaksan 4-6-8 metrekarelik alman lazım ne zaman nerede ne rüzgar olacağı belli olmuyor.
@Altan gel sende bir NPW yap artık bak zamanıdır. Buggy konusunda yarışcılar değil ama keyifciler NPW öneriyorlar valla forumlarda. boşver sürati

@Altan gel sende bir NPW yap artık bak zamanıdır. Buggy konusunda yarışcılar değil ama keyifciler NPW öneriyorlar valla forumlarda. boşver sürati
Last edited by Melih on Sat May 28, 2005 11:27 pm, edited 1 time in total.
- M. Rafet ÖZALP
Mutlu Yıllar
İyiki doğdun Melih.
Sevdiklerinle birlikte nice Mutlu Yıllar dilerim.
Sevdiklerinle birlikte nice Mutlu Yıllar dilerim.