İlk 2 İpli Grafitim
-
keremturu8
İlk 2 İpli Grafitim
Abiler ben daha 14 yaşındayım.Yaz tatilide gelince canım sıkılmaya başladı.Kendime bir hobi arayışı içindeydim.İnternette gezerken sizin bu süper forumunuzu buldum.Forumu biraz okuyup inceledim.Daha önce altıgen uçurtma ucururdum şimdi biraz sınırlarımı zorliyim dedim.2 ipli uçurtmaları daha önce hiç görmemiştim.Çok eylenceli bir şeye benziyordu.Hemen bir tane edinmeliyim dedim.Biraz birikmiş param vardı.Hemen oyuncax.com adresinden bir grafiti modelinde 2 ipli bir uçurtma siparişi verdim.Kargo kapının zilini çalınca heycandan kapıyı açamaz oldum biran
Kargonun elinden kaptıgım gibi uçurtmayı salona gidip kurdum , kurar kurmaz evin yanındaki boş araziye gittim.ilk uçurtmanın kalkışında uçurtmayı 1 dk havada tutamadan yere caktım.ilk 1 saatim öyle geçti.sonra yavaş yavaş alışmaya başladım.Şimdi süper hareketler yapıyorum canım hiç sıkılmıyor annem yeter artık başına güneş geççek diyor ama onu yere indirmeye kıyamıyorum. Bu foruma kuran herkeze binlerce teşekkür ederim.
-
keremturu8
Re: İlk 2 İpli Grafitim
Altan abi yalnız bir sorun var.İplerin birisi uzun birisi kısa bunu nasıl ayarlıya bilirim.Uzun ipin fazla kısmını kesip kör düğümle bağlıcam ama o zamanda ip kendi kendini keser diyonuz , nasıl yapıcam bir yardım edermisiniz.