Arkadaşlar merhaba,
Eylül ayı içinde Didim'de 600 m2 lik kapalı alanı bulunan "Kültür Merkezi"  açıyorum. Bu merkezde sergi salonu , hobi atölyesi, bilardo ve cafe bulunacak. Yıllardır sevmediğim bir çok işi yaptıktan sonra sanata, spora ve hobilerime daha çok zaman ayırmak  istiyorum. 
Katlardan bir tanesini hobi atölyesi olarak düzenlemeyi planlıyorum. Bu bölüme sadece ilgili hobici arkadaşlara ücretsiz olarak açacağım. İster uçak, ister uçurtma veya başka bir hobi yapsın. İçerde gerekli bir çok alet, makine ve çalışma tezgahları bulunacak. Sarf malzemeleri kendilerinden olmak üzere bu bölümü istedikleri zaman kullanabilecekler.
Ayrıca kültür merkezine konusunda deneyimli sanatçı ve hobici arkadaşları davet ederek, kurslar, seminerler düzenlemeyi etkinlikler yapmayı planlıyoruz.
Yıllardır değişik illerde, bir çok etkinlikte aktif görev aldım. Bu etkinliklere yazar, çizer ve hobiciler davet edilir. Gerekli alt yapı olmadığı için bu arkadaşlara konaklama dışında teknik destek verilemez. Etkinliklerin tamamlanması ile; gelecek etkinliğe kadar bu tür faaliyetler ilgili bölgelerde genelde unutulurdu. Didim'de böyle olmasın istiyorum. 
Arkadaşlar yukarıda açıkladığım fikir alma aşamasında bulunduğum "hobi atölyesi" ile ilgili değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Umuyorum bir gün hepinizle Didim'de uçurtma uçuracağız.
Mehmet Gölebatmaz

Kültür merkezi içinde hobi atölyesi
- agolebatmaz

- Altan
 - Site Admin

Re: Kültür merkezi içinde hobi atölyesi
Mükemmel bir girişim. Sizi tebrik ediyorum. Umarım etkin hobiciler ile güzel çalışmalar yaparsınız.
Atölyeye insan çekebilmek için onları etkileyecek ön çalışmalara, gösterilere ihtiyaç var. Yol göstermek gerek. İnterneti kullanın, bilgi verin.

Atölyeye insan çekebilmek için onları etkileyecek ön çalışmalara, gösterilere ihtiyaç var. Yol göstermek gerek. İnterneti kullanın, bilgi verin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.

Uçucu madde bağımlısı.
- agolebatmaz

Altan bey ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Bölgenin en çok gezilen sitelerinden bir kaç tanesi bize ait. Kardeşiminde reklam firması olduğundan, duyuru yapma konusunda sıkıntımız olmayacaktır.
Gösteri konusunda çok haklısınız. Bu konuda profesyonel düzeyde bilgi ve pratiğe sahip siz değerli arkadaşları Didim'e bir şekilde konuk ederek sorunu çözmeye çalışmak iyi çözüm olabilir.
Ayrıca kumandalı uçurtmaların değişik modellerinden kültür merkezine 15-20 kadar alıp, ilgili gençlere günübirlik kullanımlar için ücretsiz olarak vermek. Zarar vermeden zamanında getirdiklerinde ise; daha üst düzey modeller için kullanma hakkını aynı şekilde sunmak. Bu hobi ve sporun (bugün kollarım koptu) bölgemizde yaygınlaşmasına katkısı olabilir diye düşünüyorum.

Bölgenin en çok gezilen sitelerinden bir kaç tanesi bize ait. Kardeşiminde reklam firması olduğundan, duyuru yapma konusunda sıkıntımız olmayacaktır.
Gösteri konusunda çok haklısınız. Bu konuda profesyonel düzeyde bilgi ve pratiğe sahip siz değerli arkadaşları Didim'e bir şekilde konuk ederek sorunu çözmeye çalışmak iyi çözüm olabilir.
Ayrıca kumandalı uçurtmaların değişik modellerinden kültür merkezine 15-20 kadar alıp, ilgili gençlere günübirlik kullanımlar için ücretsiz olarak vermek. Zarar vermeden zamanında getirdiklerinde ise; daha üst düzey modeller için kullanma hakkını aynı şekilde sunmak. Bu hobi ve sporun (bugün kollarım koptu) bölgemizde yaygınlaşmasına katkısı olabilir diye düşünüyorum.
Tebrikler,
Süper bir çalışma ve hayran olmamak elde değil. Tamamen kendi olanaklarınızla insanlara böyle karşılıksız bir çalışma yapmak inanılmaz etkiledi beni ve sizler gibi vatandaşların olması ayrıca sevindirdi.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
Kadri

Süper bir çalışma ve hayran olmamak elde değil. Tamamen kendi olanaklarınızla insanlara böyle karşılıksız bir çalışma yapmak inanılmaz etkiledi beni ve sizler gibi vatandaşların olması ayrıca sevindirdi.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
Kadri
KY

- Halit
 - Site Admin

Mehmet Bey ,
Çok iyi bir fikir. Umarım atölyeniz dilediğiniz gibi olur.
Artık yolu Didim 'den geçenler atölyeye uğrar .
Didim sahili nasıldır ? Geniş alanlar var mı ?

Çok iyi bir fikir. Umarım atölyeniz dilediğiniz gibi olur.
Artık yolu Didim 'den geçenler atölyeye uğrar .
Didim sahili nasıldır ? Geniş alanlar var mı ?
http://www.ucurtmaplanlari.com

- 
				zaferguler

Mehmet Bey
Öncelikle böye bir düşünceniz için sizi tebrik etmek isterim. Malumunuz bu işler gönül esasına dayanan işler. Ele birde benim gibi çabuk vazgeçebilen bir karakterdeki insanlar için hiç girilmeyecek işler. Bir haftalık bir uçurtma serüveninden sora emeklie ayrılmak isteyen fakat halil abinin ince ve düşünceli teklifi üzerine biraz daha bu düşünceyi erteleyen biri olarak derimki bu merkezi keşke erzincana açsaydınız. seve seve her verilen kursa katılırdım. Tekrar tebirk ederim.

Öncelikle böye bir düşünceniz için sizi tebrik etmek isterim. Malumunuz bu işler gönül esasına dayanan işler. Ele birde benim gibi çabuk vazgeçebilen bir karakterdeki insanlar için hiç girilmeyecek işler. Bir haftalık bir uçurtma serüveninden sora emeklie ayrılmak isteyen fakat halil abinin ince ve düşünceli teklifi üzerine biraz daha bu düşünceyi erteleyen biri olarak derimki bu merkezi keşke erzincana açsaydınız. seve seve her verilen kursa katılırdım. Tekrar tebirk ederim.