küçükçekmece belediyesi uçurtma şenliği
küçükçekmece belediyesi uçurtma şenliği
8 Mayıs 2005 tarihinde saat 13,00 de, Küçükçekmece belediyesinin, Halkalı ziraat çiftliğinde uçurtma şenlikleri ve değişik animasyon gösterileri olacaktır. Çocuklar ve aileler davetlidir. Her katılımcıya uçurtma verilmesi öngörülmektedir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
uçurtmayı vurmasınlar
- Altan
- Site Admin
http://www.kucukcekmece.bel.tr/halkali.htm
Sol tarafta Hürriyet matbaası görülüyor. Belki böyle daha kolay bulursunuz. Biraz ilerisinde ya da gerisinde idi. Sorarak bulunabiliyor. Olmazsa uygun bir yerde buluşuruz.
Sol tarafta Hürriyet matbaası görülüyor. Belki böyle daha kolay bulursunuz. Biraz ilerisinde ya da gerisinde idi. Sorarak bulunabiliyor. Olmazsa uygun bir yerde buluşuruz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
altan wrote:O yakında yaramaz çocuklar gibi işi kırıp gelecek.
4-12 Haziran gibi bizim kulüpte turnuva var. Dolayısıyla ben ders veremeyeceğim
Hüseyin Cimcoz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bidiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır...
Epiktotes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bidiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır...
Epiktotes
Selamlar;
Bu şenliğe katılmayı çok istiyodum ama çok sevdiğim başka bir kişiyi (annemi) ziyaret için bu hafta sonu izmire gidiyorum. Şenliğe katılanlar benim içinde eğlensinler. Bol bol fotoğraf çekin. Beleş uçurtmadan benim için de bir tane alırsınız di mi?
Bu vesile ile klubümüzün tüm annelerinin anneler gününü kutlarım.
Serçin...
Not: Tuz gölüne aktivitesi ile ilgileniyorum. O tarihlerde uygun (kurumuş) olur mu bilmem ama kesin gelirim diyeceğim.
Not2: 15 mayıs haftası Çanakkaleye mi? yoksa Eskişehire mi gidiyoz? benim oyum Eskişehir yönünde....
Bu şenliğe katılmayı çok istiyodum ama çok sevdiğim başka bir kişiyi (annemi) ziyaret için bu hafta sonu izmire gidiyorum. Şenliğe katılanlar benim içinde eğlensinler. Bol bol fotoğraf çekin. Beleş uçurtmadan benim için de bir tane alırsınız di mi?
Bu vesile ile klubümüzün tüm annelerinin anneler gününü kutlarım.
Serçin...
Not: Tuz gölüne aktivitesi ile ilgileniyorum. O tarihlerde uygun (kurumuş) olur mu bilmem ama kesin gelirim diyeceğim.
Not2: 15 mayıs haftası Çanakkaleye mi? yoksa Eskişehire mi gidiyoz? benim oyum Eskişehir yönünde....
- Halit
- Site Admin
Festival çok kalabalıktı. Uçurtma dağıtılacağını duyan gelmiş. 100 m kuyruk vardı. Anneler günü ile de birleştirilerek çoşkulu bir kutlama-şenlik havası vardı. Biz de bu hava içinde , kalabalığı yarıp boş bir alan bulduk. Daha bir-iki uçurtma çıkartmıştık ki ,etraftan aşırı bir ilgi oldu. Alan büyük olmasına rağmen biz insanların arasında sıkıştık kaldık. Kalabalığın içinde Erhan Bey'in spike 'ı ne yazıkki ortadan kayboldu.
Havada bir çok elyapımı altıgen vardı.
2 ipli ve kuyruk yine en çok ilgi gören uçurtma oldu. Artık bize zevk vermese de etraftaki insanların yorumlarını dinlemek için bile her etkinlikte uçurmak gerek. Bizim millet gerçekten komik.
Heksebeestler gün boyu uçtu. Altan 'ın yeni denemeleri de çok başarılıydı. Altan bu festivale tüm aile fertleriyle katılmıştı ve getirdikleri börekler , kekler , kısırlar çok lezzetliydi.
Erol yine 2 ipli gösterilerine devam etti. Bu adama tek ipli uçurtmak lazım.
Ateş'i parafoil 'de oldukça yol katetmiş.
Altan fotoğraflar çekti ama henüz yayınlayamadı. Uçurtma yapmaktan vakti kalmıyor herhalde.
Havada bir çok elyapımı altıgen vardı.
2 ipli ve kuyruk yine en çok ilgi gören uçurtma oldu. Artık bize zevk vermese de etraftaki insanların yorumlarını dinlemek için bile her etkinlikte uçurmak gerek. Bizim millet gerçekten komik.
Heksebeestler gün boyu uçtu. Altan 'ın yeni denemeleri de çok başarılıydı. Altan bu festivale tüm aile fertleriyle katılmıştı ve getirdikleri börekler , kekler , kısırlar çok lezzetliydi.
Erol yine 2 ipli gösterilerine devam etti. Bu adama tek ipli uçurtmak lazım.
Ateş'i parafoil 'de oldukça yol katetmiş.
Altan fotoğraflar çekti ama henüz yayınlayamadı. Uçurtma yapmaktan vakti kalmıyor herhalde.
http://www.ucurtmaplanlari.com