Issız açık alanda Kumandalı Uçurtma uçurmak istiyorum.

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
hadi_bea

Issız açık alanda Kumandalı Uçurtma uçurmak istiyorum.

Post by hadi_bea »

Issız açık alanda uçurtma uçurmak istiyorum çünkü uyarılarıma rağmen hep insanlar ipin altına, arkama, sağıma, soluma geçiyorlar. Hepinizde bilirsinizki iki ipli uçuruken keyif almak için uçurtmala hareketle yaparız bu cumartesi Bostanlıya bir arkadaşımı ziyaret etmeye gittim. Giderkende oraları rüzgarlı ve sahili geniş açık alan olduğu için uçurtmamı aldım neyse sahile indik uçurmaya başladım ve ardından meraklı insanlar ya meraklarına bir şey demiyorum gelip yanıma soru soranlar bildiğim kadarıyla anlatıyorum takıldığım yerde sitenin adresini veriyorum ve güvenlik uyarılarını yapıyorum ama üç sefer uyardığım bir amcam daha 4. uyarımı yapamadan uçurtma kelleyi sıyırdı öyle bir korktumki korkumdan uçurtmamı toplayıp evime döndüm allah kimsenin başına vermesin kumandalı uçurtmalarınızı uçururken sadece havaya değil yerede, sağa solada bakmak lazım yani cin gibi olmak lazım. Uzun lafın kısası en acı ders tecrübedir derler o yüzden daha dikkatli olmalıyız arkadaşlar.
Last edited by hadi_bea on Mon May 26, 2008 8:52 pm, edited 1 time in total.
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Ve bunu her pazar yaptığınızı düşünün . :evil: .Festivallerde zaten insanlara anlatmanın imkanı bile yok . 40 kere desek de yinede giriyorlar altına .Küçükçekmece fesitavilinde uçurtma alanını çevirmişler adam hala girip altında bakıyor bu ne diye . Buna da yapacak bişey kalmıyor o zaman .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Post Reply