Öncelikle uçurtmalarla büyümüş,bu tutku içine işlemiş ama uzun süredir hayatın genel geçer işleriyle meşgul olmaktan bu zevkten uzak kalmış biri olarak bu kulübe üye olmaktan dolayı mutluyum.
Mutluyum çünkü uzun süredir gördüğüm en nitelikli forum sitesi.Ayrıca yazım ve noktalama kurallarına uyulmaya çalışılması da cabası bir Türkçe öğretmeni olarak.
Forumu takip ediyorum.Kendime uygun bir uçurtma ile başlamak istedim.Rhombus piranha ürün incelemesi yardımcı oldu bana ve ürünüm bugün geldi.Gerçekten hiçbir açıklama ve yardımcı kaynak yok.Bir şekilde acemiliğimin de verdiği heyecanla ipleri bağladım çıktım dışarı. Dışarıda rüzgar var mı yok mu aldırmadan...
Uçurtmamı uçurmak olanaksızdı...Rüzgar neredeyse yoktu.
Forumun ustalarına danışmak istedim.Rhombus piranhanın paketinden alttaki ipler bağlı çıktı ve bu uçuşa engel oldu.Bu ipi çözünce uçurtmam hiç değilse havalandı.
bu alttaki ipler ne işe yararlar...Ben kuyruk takılabileceğini düşündüm...
Ve çaylak olarak bu uçurtma ile aranıza katıldım...Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Denizli'den sevgi ve saygılar.
Rhombus Piranha ile Denemeler...
- Altan
- Site Admin
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Yeni uçurtmanız hayırlı olsun.
Parafoillerde alttaki ipler genelde fren olarak kullanılır. Bu kadar küçük bir modelde fren olması çok anlamlı değil. Kuyruk bağlayabilirsiniz.
Piranha az rüzgarda tat vermez. Rüzgar ne kadar güçlü olursa o kadar keyifli uçar. İki ipliye başlamak için idealdir. Çıta kırma derdi yoktur.
Bu işe devam ederseniz yavaş yavaş iki ipli deltalara geçiş yaparsınız. Forumu okumaya devam edin, etkinlik fotoğraflarını inceleyin. Keyfinize göre bir yol tutarsınız.
Parafoillerde alttaki ipler genelde fren olarak kullanılır. Bu kadar küçük bir modelde fren olması çok anlamlı değil. Kuyruk bağlayabilirsiniz.
Piranha az rüzgarda tat vermez. Rüzgar ne kadar güçlü olursa o kadar keyifli uçar. İki ipliye başlamak için idealdir. Çıta kırma derdi yoktur.
Bu işe devam ederseniz yavaş yavaş iki ipli deltalara geçiş yaparsınız. Forumu okumaya devam edin, etkinlik fotoğraflarını inceleyin. Keyfinize göre bir yol tutarsınız.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Trick Serkan
Piranhanın altında dikkatinizi çektiyse 2 adet ip vardır. Yanında gelen ipleri yerlerine bağladığınızda o 2 adet sarkan ipi görebilirsiniz. O 2 ip uçurtmanızı toplarken iplerin karışmaması için konmuştur . Uçurtmanızu uçurdunuz ipleri söktünüz ve söktüğünüz iplerin ucunu o iplere bağlayıp rulo haline getirip çantanıza koyuyorsunuz . Foil uçurtmalarda ipler her kolondan çıktığı için herhangi bir karışık düğümde karışması doğaldır . Çünkü toplarken onları üst üste bindiririz ve diğer açılışta çorba olmuştur . Piranha çok rüzgarlı havalarda çok güzel uçan bir uçurtma . İlk seviye olarak onunla başlamanızda güzel bir şey . Hayırlı olsun . İyi Uçurumlar .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
-
önder