Benim gönderdiğim örnekteki şey uçurtma değil. Sadece o an elimdeki fotoğraflar içinde altıgen uçurtma bulamadım ve ona en benzeyen şekli yerleştirdim. Afişte gördüğünüz aslında uçurtmaların iplerine bağladığımız süsler. Bunlara çamaşır diyorlar. Resimde görülen süs Erhan beye aittir.hayko wrote: Ama dersenizki benim hazırladığım afişteki uçurtmayı adapazarına emanet olarak gönderebilirim ve uçurabilirsiniz ozaman...
Forumda resim yayınlamak isterseniz www.resimgalerisi.net adresinden bir hesap açın. Bir sergi oluşturup resmi oraya yükleyin. Daha sonra bu resmin açıldığı sayfadan resim adresini alıp buraya yapıştırın. Festival sonrası fotoğraflar için gerekecek bu hesap.Hazırladığımız afişi forum sayfasında nasıl yayınlayacağımı bilemediğim için size gönderdim.
Size bir kart hazırlarım.Ayrıca klüp kimlik kartı yapmayı planlıyoruz.Altan bey uzman olarak bu konuda desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
Böyle düşünmeniz çok güzel. Ama aynı ismi kullanmak doğru olmayacaktır. Bu benim kişisel fikrim. Kulüp ismi konusunda izin Ferruh ve Halit beyler tarafından verilebilir. Farklı bir isim bulmanız daha doğru olur. Üstelik uçurtma hobisinin gelişmesi için yeni bir kulüp kurulmasına çok seviniriz. Ayrıca isteyen herkes Martı Uçurtma Kulübü'nün üyesi olabilir. Birden fazla kulübe üye olunmaz diye bir şey yok. Örneğin kulübünüzün üyesi olmaktan mutluluk duyarım. İsim konusunda öğrencilerin önerileri daha heyecan verici olabilir.Klubumuzun adını ****MARTI UÇURTMA KLUBÜ***** olarak adlandırmamızın sakıncası varmıdır bunuda öğrenmek istiyorum.