ZEYTİNLİ SAİM ( Teşekkürler Martı Uçurtma Kulübü)

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply

Zeytinliyi Beğendinizmi

YENİ YILDA ZEYTİNLİ/ BALIKESİR'de ULUSLARARASI BİR YARIŞMA ORGANİZASYONUNA NE DERSİNİZ
2
100%
YARIŞMA TARİHLERİ NE OLABİLİR
0
No votes
YARIŞMA İÇİN GEREKLİ BAĞLANTILAR İÇİN NELER YAPILABİLİR
0
No votes
YARIŞMA KOŞULLARI NELERDİR
0
No votes

Total votes: 2

saimkose

ZEYTİNLİ SAİM ( Teşekkürler Martı Uçurtma Kulübü)

Post by saimkose »

TÜM MARTI UÇURTMA AİLESİNE

Başta HALİT CEBECİ olmak üzere
metin beye bora beye erhan beye melih beye seçkil beye ve emin beye
ve tüm martı uçurtma kulübü üyelerine teşekkür ederim.
Yaşamımda açılan bu yeni sayfada sizlerle olmak güzeldi. Yeni bir uçurtma sevdalısı aranıza katıldı. İsterdim ki daha önce olsun ama geçte kalmış sayılmam. Sizler kadar sıcak kanlı dostlara sahip olduğum için teşekkürler sizlerle olmak güzeldi.
Tabiki bu saydığım isimlerin yanlarında çok cici ablalarımıza ve şirin kardeşlerimizede içten sevgiler
SİZLERLE ZEYTİNLİDE OLMAK BÜYÜK BİR KEYİF VERDİ.
İYİKİ GELDİNİZ.

TEŞEKKÜRLER

SAİM KÖSE
ZEYTİNLİ BELEDİYESİ
HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ
Halit
Site Admin

Post by Halit »

Uluslararası festival organizasyonlarında yarışmalar çok daha detaylı oluyor. Hakemler bile özel seçiliyor. Ancak illa bir yarışma yapmak zorunda değiliz. Uluslararsı , ancak herkesin gelip uçurtmalarını herhangi bir yarışma olmadan uçuracağı bir festival (family flying ) yapılabilir.

Kimlerin katılacağı konusunda biz yardımcı oluruz.

Tarihini siz belirleyin. Önemli olan tarihi çok önceden belirlemek ve gelecek insanları ona göre çağırmak. Zira bu insanlar ilkbahardan itibaren herhafta bir yerlere davetliler. Tarih belirlendikten sonra katılım koşulları , sağlanan imkanlar vb , bu konu ile ilgili sitelere gönderilir. Bu kişiler okullarda atölye çalışması da yapabilirler.
Başlangıç olarak ülke sayısı az tutulabilir. Yani2-3 ülke bile fazlasıyla yetebilir.

Uçurtmaya ilave olarak bence Zeytinli Kitesurf için çok uygun bir yer. Bu konuda çok ses getiren festivaller düzenleniyor. Melih yardımcı olabilir ve böyle bir organizasyon da yapılabilir.

Elbette bir bütçe olayı sözkonusu. Yani uçak biletleri para tutabiliyor.
Kalma , yeme içme problem değil. Uçak için THY ile de görüşülebilir.

Bana sorarsanız siz bu işi herkesten iyi becerirsiniz. Çünkü gereken herşey fazlasıyla var. Biz de sizi elimizden geldiğince destekleriz.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Saim bey, bu organizasyon için sizi kutluyorum. Gelişmek için adım atmak gerekiyor. Biz uçurtma severler, tek taraflı olarak bir noktadan sonrasına geçemeyiz. Aslında uçurtma festivali ucuz bir organizasyondur. En azından tesis ve malzeme gerektirmiyor şimdilik. Yarattığı görsel şölen ise çok etkili. Basının ilgileneceği türden. Eğlenceli bir etkinlik ile turizmde adını duyurmak akıllıca. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply