Herkese merhabalar . Okulun meclisinde oluşum ile bana bir görev verildi . O görevde Bahçeşehirde bir uçurtma festivali yapmak . Arkadaşlar bu işle uğraştığımı bildikleri için bana bu konuda çok güveniyorlar . Kulüp olarak destekde birlik oluşturursak okul olarak o açık alanın tamamını belediyeden o günlük tahsis edeceğiz . Güzel olan nokta sadece uçurtma festivali olacak olması . Planımız şu anda budur . Güzel bir tarih belirlersek böyle bir festivale yeniden ev sahipliği yapmakdan dolayı çok gurur duyarım . Böyle bir festivale ne dersiniz . ?
Geçen seneki ramazanda gayet keyifili geçmişti ama geçen sefer alanımız kısıtlı idi bu sefer alanın hepsi bizim olacak .Tarih tamamen kulüp olarak kararlaştırmamıza kalmış . Buradan tarih belirler belirlemez alanın tahsisi için belediyeye gideceğim . Uçurtmalarını satmak isteyen olursa bile öyle bir şeyde ekstradan yapabiliriz . Fikirlerinizi bekliyorum .
Bahçeşehir Festivali 2
- Trick Serkan
Bahçeşehir Festivali 2
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Halit
- Site Admin
@Serkan
Hangi okul ?
Neden Bahçeşehir ? (Çünkü gölet bölgesindeki alan uygun değil)
Ne amaçla düzenlenecek. Sizin Okulunuzun bu festivali düzenlemekteki amacı ne ?
Öğrenciler dışında başka kalılan olacak mı ? Sadece festival mi , workshop vb düşünülüyor mu ?
Bu sene de bir çok festival olacak gibi görünüyor. Umarım bu da gerçekleşir ve iyi bir festival olur. Sanırım kulüpten herkes katılmayı ister.
Hangi okul ?
Neden Bahçeşehir ? (Çünkü gölet bölgesindeki alan uygun değil)
Ne amaçla düzenlenecek. Sizin Okulunuzun bu festivali düzenlemekteki amacı ne ?
Öğrenciler dışında başka kalılan olacak mı ? Sadece festival mi , workshop vb düşünülüyor mu ?
Bu sene de bir çok festival olacak gibi görünüyor. Umarım bu da gerçekleşir ve iyi bir festival olur. Sanırım kulüpten herkes katılmayı ister.
http://www.ucurtmaplanlari.com
- Trick Serkan
Bilgiler biraz az olmuş hemen onlarıda verelim <
Okul benim okuduğum okul . Bahçeşehir Koleji Lisesi ve İlkokulu .
Burada belirli bir amaç yok ama okul olarak öğrencilerimizle böyle birşey yapmaya karar verdik . sadece öğrenciler ve aileleri olacak bu fesrtivalde . Eğer istersek biz burada bir workshop yapabiliriz . Her şey bize kalmış . Bahçeşehir olmasındaki problemde bizim okuldaki herkesin buraya yakın olması ve böyle bir durumda katılımın fazla olması . Bölge uygun değil ama rüzgar olunca da güzel oluyor . Aslında workshop iyi bir fikir çünkü bu işe meraklı çok sayıda insan çıkacağından eminim .
Okul benim okuduğum okul . Bahçeşehir Koleji Lisesi ve İlkokulu .
Burada belirli bir amaç yok ama okul olarak öğrencilerimizle böyle birşey yapmaya karar verdik . sadece öğrenciler ve aileleri olacak bu fesrtivalde . Eğer istersek biz burada bir workshop yapabiliriz . Her şey bize kalmış . Bahçeşehir olmasındaki problemde bizim okuldaki herkesin buraya yakın olması ve böyle bir durumda katılımın fazla olması . Bölge uygun değil ama rüzgar olunca da güzel oluyor . Aslında workshop iyi bir fikir çünkü bu işe meraklı çok sayıda insan çıkacağından eminim .
Rüzgarı Bol Adam .
- Trick Serkan