GWTW'den Alışveriş

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler . Aslında bu paypal güzel bir şeye benziyor çünkü her yerde kullanma her aldığım uçurtmayı onunla ödemee şansım oluyor . Benim bildiğim kredi kartına bağlanan bir şey ( yanlış olabilir ) O konu da bilginiz varmı acaba ?? veya nasıl alabileceğim konusunda ?
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Halil

paypal

Post by Halil »

Serkan,

PayPal konusunda bilgim yok.
Halil Bayülker/Ankara
Spectre

Post by Spectre »

e-bay'den ve diğer yerlerden paypal ile alınan ürünlerde de fatura geliyor. Eğer gelmez ise muhtemelen yaptığınız alışverişin ödemesini isteyeceklerdir. Bir de en son gittiğimde gördüğüm kadarı ile yapılan alışverişin web saydasının çıktısını istiyorlar. Şahsen benden orda iken istediler. Benden önceki arkadaş e-bay sayfasından aldığı ürünün çıktısını alıyordu (Bu iş için orada bir bilgisyar var). Bende kumaşları aldığım yein sayfasının fökümünü almıştım.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Teşekkürler feruh abi . O zaman çıktı ile gitmek ayrıca ödeme sayfasınıda basıp gitmek en mantıklısı .
Rüzgarı Bol Adam .
cosku

Post by cosku »

Tekrar Selamlar,

Yaklaşık iki hafta önce GWTW den bir sipariş verdik fakat kesinlikle hicbir dönüş olmadı. Arkasından bir kaç defa Steve’e mesaj da yolladık ama yine de bir cevap alamadık. Önerebileceğiniz başka prism bayisi olan bir site var mıdır?
Cosku KAYA
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Bende gwtw den alıyorum her şeyi . Bildiğim yer var ama hiç alışveriş yapmadım daha önce . İlk önce bir kontak kurup alışveriş yaparsanız daha iyi olur .

İnto the wind.com
chiilout.org (Almanyadır )
Yanlış bilmiyorsam prism imdende alabiliyorsunuz .
www.chicagokite.com
www.kiteconnection.com
www.bilboquet.com
www.kunstdrachen.com ( Almandır )

Bazılarında Prism var bazılarında yoktur . Göz atmak istersiniz belki .
Rüzgarı Bol Adam .
hasanbaba
Location: İstanbul, Altunizade, Kartal, Ortaköy, Safranbolu, İzmir

Post by hasanbaba »

cosku wrote:Tekrar Selamlar,

Yaklaşık iki hafta önce GWTW den bir sipariş verdik fakat kesinlikle hicbir dönüş olmadı. Arkasından bir kaç defa Steve’e mesaj da yolladık ama yine de bir cevap alamadık. Önerebileceğiniz başka prism bayisi olan bir site var mıdır?
Ben e.bay'den üç tane Prism uçurtma aldım şu ana dek. Bir tane Jazz, bir Nexus ve bir de E2. Bir tane de 3D sipariş ettim, bekliyorum. Ödemeleri de PayPal'dan yapıyorum. Siz GWTW'den hangi modelleri sipariş etmiştiniz. Benim aldığım satıcıda varsa oradan alabiliriz.
E.bay'de Rocky Mountain Kites satıcısından aldım bu uçurtmaları, istediğiniz model varsa sizin için sipariş verebiliriz.
cosku

Post by cosku »

Cevaplar için tesekkurler.

Hasan Bey size de tesekkurler. Kendi başıma bir de ebay'i deneyeceğim, sorun olursa sizi rahatsız ederim :).
Cosku KAYA
Post Reply