Foruma ve uçurtmaların dünyasına hoşgeldiniz
İki iplilere başlamak için 100 dolar ortalaması arkadaşlarımın da söylediği gibi iyi bir seçim olur. Prism iyi bir marka ve hayal kırıklığı yaşatmaz. Öte yandan Zephyr bir UL, yani 1-17 mil arası uçabiliyor (tabi bunu prism söylüyor, mantıken 1 mil hızı ile esen bir rüzgarı zor hissedersiniz, bu hızda rüzgarda uçuyorsa bu müthiş birşey, özellikle "UL Freestyle uçurtma istiyorum" dediğiniz için bu sizin için zannediyorum önemli, UL'lar arasında bakınca Zephyr'in fiyatı makul, bu özelliği düşünerek seçti iseniz başka alternatifiniz pek yok, Transferin UL'i 350 dolardı yanlış hatırlamıyorsam)
Bugüne kadar bir uçurtmanın karbon çıtasını yere çakarak kırmak nasip olmadı

, iyi uçurtmalarda kullanılan iskelette oldukça sağlam oluyor. İyi bir uçurtma sizi asla üzmez, Zephyr'de kullanılan P100'ler 7.5, 3pt ise 9 dolardır (P100 ve 3pt makul fiyatlı rodlardır), yelkende büyük yırtıklar açmadığınız (ki yelkeni böylesine yırtmak hiç kolay bir iş değildir) kaç rod kırdığınızın hiçbir önemi olmayacaktır. Olduki kırdınız, tek sorun karbonları bulmak olurki uçurtmayı sipariş ettiğinizde bir çift P100 bir çiftte ne olur ne olmaz diye 3pt sipariş etmek sizi bu dertten kurtarır. (Bir çiftte nock satın alın mutlaka: 0.50-2 dolar arasındadır)
Hangi uçurtmayı satın alırsanız alın, uçururken aldığınız keyif oranında kendinizi yeni uçurtmalara bakarken/satın alırken bulacağınızdan emin olabilirsiniz. 3-4 sene öncesinden kafanıza koymuşsanız ve bugün bizim klübü bulup bunları konuşuyorsanız zaten uçurtmalar kanınıza yeterince girmiş demektir, 4-5 uçurtma almadan iflah olmanız olası görünmüyor, mesajınızdan böyle anladım

Bu sebeple "alacağınız 4-5 uçurtmanın başından veya ortasından" başlamak arasında çok da bir fark yok, ben bu şekilde ikilemde kalınca renklerine bakıyorum, havada hepsi güzel tamam ama bazıları daha güzel
Aramıza tekrar hoşgeldiniz