Yeni uçurtma (serisi mi demeliyim) Silver Fox un toplam beş modeli var bunlar sırası ile, (rakamlar kanat açıklığını metre cinsinden ifade ediyor)
2,3 Standart, 2,3 Ultralight, 2,5 Standart, 2,5 Ultraligh ve 2,5 Vented, isimlerinden de anlasilacagi gibi Standart, Ultrahafif düşük rüzgar ve Vented yüksek rüzgar olmak üzere tüm seriyi tamamlamış, kendi adıma Ultralight bir tam boy uçurtma ararken bunların çıkması çok iyi oldu diyebilirim. Yapım kalitesini açıkcası bilmiyorum ama tanınmış üreticilerinde Çinde yaptırdığı uçurtmaları gördüğümden bu kısma çok da kafamı takmıyorum, üçte bir fiyata böyle bir ultralight alabiliyor olma fikri çok çekici... Kullanılan malzemelere baktığımda ise son derece zengin bir tablo ile karşılaşıyorum, örnek olması açısından 2,5 Standart ın malzeme listesi (ki bu uçurtma LAtelier in Transfer XTS sine denk geliyor) agirliklar, Dynamic 15 ve T18 gövde, ayarlanabilir 3 nokta bridle, Ventex Polyester yelken vesaire, bu model için 160 dolar fiyat biçilmiş... Bu özelliklerde bir uçurtma için gerçekten mükemmel bir fiyat...
Nasıl uçtuğunu bilemediğimden bu konuda yabancı forumları işaret etmek dışında birşey söylemeyeceğim, yelken deseni ve renk uyumlarının çok iyi olmamasını daha işe yeni başlamış olmalarına veriyorum, bu konuda R-Sky, Prism ve LAtelier çok ileride ama ucuz pahalı tüm freestyle uçurtmaların gökyüzünde muhteşem göründüğünü de eklemeden edemeyeceğim.
Uçurtmaları www.gwtwkites.com dan detaylı inceleyebilirsiniz,
forum için ise http://www.gwtw-kites.com/forum/topic.a ... C_ID=31707 (bu forum üyelik gerektirir)