Page 1 of 1

Iran Uçurtma Festivali

Posted: Tue Mar 21, 2006 11:29 pm
by Halit
Aşağıdaki mail geldi. Katılmak isteyen arkadaşlar bildirsin. Birincilik ödülü hiç fena değil . :wink:

Iranian Kiteflying Association (IKA) eagerly welcomes all related international authorities / interested individuals to take part in the first international kite festival held by IKA in Iran. This "Kite Ceremony" will be held in Kish Free Zone Island on 17 April 2006. It should be noted that 1st to 3rd places in this competition will won 2000, 1500, and 1000$ prizes, respectively. All groups, associations, and individuals from all countries can participate in this ceremony.
If there is any interest in you, please do not hesitate to contact us. You can visit us at www.IKAweb.com, and reply us by email, in order to follow up your presence in KISH DREAM ISLAND!
Hope to see you all there,

Kourosh Resalati
IKA Chief Manager

Posted: Wed Mar 22, 2006 10:03 am
by M. Rafet ÖZALP
17 Nisan'da yapılacak olan bu ödüllü yarışmaya ait mesajı herkesin Türkçe'ye çevirebileceğini zannetmiyorum.
Özendirici olması bakımından içeriğin Türkçe olarak verilmesinde fayda görüyorum.
Ne dersiniz?

Posted: Wed Mar 22, 2006 12:06 pm
by Altan
Doğrusu çevrilecek fazla bir şey yok.
IKA İran uçurtma derneği tarafından düzenlenen bu ilk festival grup ya da bireysel katılımların tümüne açık. Kish adası'nda (serbest bölge) 17 Nisan'da yapılacakmış. Ödüller 2000$, 1500$ ve 1000$.
http://www.ikaweb.com/IndexE.htm

Posted: Thu Mar 23, 2006 2:44 pm
by M. Rafet ÖZALP
Ekip olarak hareket edecek isek ve bir engel çıkmazsa, pasaport (Yeşil) ve Uçurtmalarımla ben hazırım. Ama katılım için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmeye ihtiyaç var.

Posted: Thu Mar 23, 2006 10:53 pm
by Halit
Mail geldi ve ben de foruma koydum ancak gidilmesi konusunda çok iyimser değilim doğrusu. İlk defa düzenlenecek bir festival ve İran. IKA 'nın web sayfasındaki başı örtülü kızların ellerindeki uçurtmalar ile çekilmiş fotoğrafları çok etkileyici.
Ortalık bu kadar karışık iken gitmeyi çok güvenli bulmuyorum.