Page 1 of 1
ÇIĞLIK
Posted: Wed Mar 14, 2012 6:25 pm
by yigitkahraman
Çığlığı uzun süredir Rokkaku için düşünüyorum. Ama şöyle çene kısmı sarksa mı? Yoksa uçurtma içinde mi düşünmeli?

Re: ÇIĞLIK
Posted: Wed Mar 14, 2012 6:46 pm
by Altan
İyi bir fikir. Çene dalgalanırsa bir şeyler söylüyormuş gibi durabilir.
Diğer yandan Amerikan kültürüne ait bu tip ikonlar yerine Türk uçurtmacılığında özgün adımlar atmayı... neyse, fırsat bulup ben bir şeyler yapayım, çok konuşmayayım.

Re: ÇIĞLIK
Posted: Thu Mar 15, 2012 1:05 am
by Fevzi
Yiğit bize ait değerleri yapsan daha iyi olur.
Yunus Emre portresi nasıl olur?
Re: ÇIĞLIK
Posted: Thu Mar 15, 2012 8:48 am
by yigitkahraman
Altan abi, Fevzi abi tamam ozaman. Siz istediniz.Tamamen Biz Türk erkeklerine ait değerleri simgeleyecek bir çalışma nasıl olur ki

Re: ÇIĞLIK
Posted: Thu Mar 15, 2012 8:58 am
by yigitkahraman
Şaka bir tarafa Büyüklerin vardır bir bildikleri. Fevzi abininin Arşivlerinde de harika şeyler olduğunu görmüştüm. Sağolsun benimle paylaşmıştı. Nasrettin hoca güzel bir örnek. Bu konu başlığını çalışma netleşince değiştirmek gerekecek sanırım.
Tavsiyeler için teşekkürler.
Re: ÇIĞLIK
Posted: Tue Jan 21, 2014 7:31 am
by abby741
Çene dalgalanırsa bir şeyler söylüyormuş gibi durabilir.
Re: ÇIĞLIK
Posted: Tue Jan 21, 2014 8:47 am
by Halit
yigitkahraman wrote:Çığlığı uzun süredir Rokkaku için düşünüyorum. Ama şöyle çene kısmı sarksa mı? Yoksa uçurtma içinde mi düşünmeli?
Rokaku arkaya doğru gerdirildiğinde aşağı sarkan kısım yukarıdaki gövdenin bir devamı gibi durmuyor. Gövde gergin alttaki parça da farklı duruyor. Aşağı sarkan kısım örneğin delta uçurtma da olabilir ama rokaku uçurtmada bence iyi olmaz.