Page 1 of 1
12 Şubat Yeşilköy
Posted: Sat Feb 11, 2012 6:43 pm
by Halit
Günlerdir soğuktan burnumuzu dışarı çıkartamadık. Bu pazar yine hava uygun görünüyor.
Gelen olursa ben gitmeyi düşünüyorum.
Re: 12 Şubat Yeşilköy
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:42 pm
by ekrem
Hava güneşli gibi görünüyor. Önceki haftadan biraz serince olmasına ragmen uçurtma sevgisi içimizi ısıtır. Saat 12,30 da gelmeyi düşünüyorum. Her hangi bir aksilik olmassa kesin oradayım. Katılımcı arkadaşları davet ediyoruz. Saygılarımla.
Re: 12 Şubat Yeşilköy
Posted: Sun Feb 12, 2012 8:07 pm
by ekrem
Çok güzel bir hava vardı. Rüzgar yönü poyrazdı. Bütün gün boyunca degişik uçurtmalar , havalandırıldı. Uzun bir zaman sonra aramıza, Melih bey katıldı. Kendisi ile tanışma fırsatı buldum. Erhan bey, Emin bey, Ziya bey, Abdullah bey,Halit bey katılımcılar arasındaydı. İki ipliler ,dört ipliler, deltalar, heksebest, dönen silindir, uzaylı, örümcek adam, pisicikler, karga, timsah, fled gün boyu uçtular. Ateş kuşu ve iki iplilerin gösterisi görülmeye degerdi. katılamıyan arkadaşlar ,etkinlikten faydalanamadılar. Saygılarımla.
Re: 12 Şubat Yeşilköy
Posted: Sun Feb 12, 2012 8:11 pm
by Halit
Bugün hava yine çok güzeldi. Emin, Erhan,Ziya, Abdullah,Ekrem ve uzun bir aradan sonra aramıza katılan Melih ile güzel bir etkinlik yaptık.
Daha çok 2 ve 4 ipliler ile vakit geçirdik.
Ekrem bey bir kaç fotoğraf çekti.
Re: 12 Şubat Yeşilköy
Posted: Mon Feb 13, 2012 1:02 pm
by yigitkahraman
Halit wrote:Daha çok 2 ve 4 ipliler ile vakit geçirdik.
Demekki Rüzgar harikaymış. Bende evdeki fırtınada revo uçurdum. Sert rüzgarda çıtalar kafama kafama çakıldı durdu..
