23 Nisan Zeytinli Uçurtma Festivali
- M. Rafet ÖZALP
Teşekkür
@Cimcoz;
Aynı dilek ve temennilerle ilgine teşekkür ederiz.
TEŞEKKÜRLER Hüseyin.
Aynı dilek ve temennilerle ilgine teşekkür ederiz.
TEŞEKKÜRLER Hüseyin.
Last edited by M. Rafet ÖZALP on Mon Apr 25, 2005 9:26 am, edited 1 time in total.
- M. Rafet ÖZALP
Teşekkür
Başsağlığı dileğinde bulunan @led'e teşekkür ederiz.
Acımızı paylaştığın için TEŞEKKÜRLER Eray.
Acımızı paylaştığın için TEŞEKKÜRLER Eray.
TÜM MARTI UÇURTMA AİLESİNE
Başta HALİT CEBECİ olmak üzere
metin beye bora beye erhan beye melih beye seçkil beye ve emin beye
ve tüm martı uçurtma kulübü üyelerine teşekkür ederim.
Yaşamımda açılan bu yeni sayfada sizlerle olmak güzeldi. Yeni bir uçurtma sevdalısı aranıza katıldı. İsterdim ki daha önce olsun ama geçte kalmış sayılmam. Sizler kadar sıcak kanlı dostlara sahip olduğum için teşekkürler sizlerle olmak güzeldi.
Tabiki bu saydığım isimlerin yanında çok cici ablalarımızada içten sevgiler
SİZLERLE ZEYTİNLİDE OLMAK BÜYÜK BİR KEYİF VERDİ.
İYİKİ GELDİNİZ.
TEŞEKKÜRLER
SAİM KÖSE
ZEYTİNLİ BELEDİYESİ
HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ
Başta HALİT CEBECİ olmak üzere
metin beye bora beye erhan beye melih beye seçkil beye ve emin beye
ve tüm martı uçurtma kulübü üyelerine teşekkür ederim.
Yaşamımda açılan bu yeni sayfada sizlerle olmak güzeldi. Yeni bir uçurtma sevdalısı aranıza katıldı. İsterdim ki daha önce olsun ama geçte kalmış sayılmam. Sizler kadar sıcak kanlı dostlara sahip olduğum için teşekkürler sizlerle olmak güzeldi.
Tabiki bu saydığım isimlerin yanında çok cici ablalarımızada içten sevgiler
SİZLERLE ZEYTİNLİDE OLMAK BÜYÜK BİR KEYİF VERDİ.
İYİKİ GELDİNİZ.
TEŞEKKÜRLER
SAİM KÖSE
ZEYTİNLİ BELEDİYESİ
HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ
- Halit
- Site Admin
Zeytinli Festivali gerçekten çok güzeldi. Organizasyon şaşırtıcı düzeyde iyiydi.
23 Nisan günü Stadyum'da öğrencilerin programı arasında Martı Uçurtma Kulübünün de gösteri yapacağı ilan edilmişti. Biz stada vardığımızda hiç rüzgar yoktu . Biz de uçurtmaları açıp yerde sergi açtık. Bir süre sonra biraz rüzgar çıktı ve uçurabiliriz diye girişimlerde bulunduk. Ortama en uygun uçurtma olarak Erhan Bey'in kırmızı beyaz Heksebeesti aklımıza geldi. Öğrencilerin gösterilerinin bitimine yakın bu uçurtma ile bir Türk bayrağını havaya kaldırdık. Sanırım oldukça etkileyiciydi.
Öğleden sonra Değirmen denen bir piknik yerine davet edildik ve canlı müzik eşliğinde öğle yemeğimizi yedik. Hava o kadar güzeldi ki gidip deniz kenarında uçurtma için sabırsızlanıyorduk. Bu arada Belediye Başkanı ile de tanıştık.
Akşama kadar sahilde uçurtma uçurduk.
Akşam bir köftecide uzuun bir masa kuruldu. Yemekten sonra Akçay'a çay içmeye gittik.
Ertesi sabah kahvaltıdan sonra hemen festival alanına gidildi. Sabah olmasına rağmen rüzgar oldukça fazlaydı. Flowformlar , sledler , stunt ve kuyruk olayları , büyük bayrak kaldırma denemeleri , müzik deken oldukça keyifli anlar yaşandı.
Sonlara doğru , Başkan Bey bizlere katılım belgeleri verdi. (Birer şişe de sızma zeytinyağı :-))
Güneş ve rüzgar ve yolculuk aslında epeyce yorucuydu ama değdi doğrusu.
Sanırım Erhan ve Melih yakında fotoğrafları yayınlar. Ben daha çok video çektim.
Bu kadar iyi organize edilmiş bir festival görmemiştim doğrusu .
Başkan Şadan Aytaç , Saim Bey ve yanımızdan biran olsun ayrılmayan görevli Ejder arkadaşa çok teşekkürler.
@ Rafet Bey
Gözlerimiz hep sizi aradı. Umarım başka bir festivalde görüşürüz.
23 Nisan günü Stadyum'da öğrencilerin programı arasında Martı Uçurtma Kulübünün de gösteri yapacağı ilan edilmişti. Biz stada vardığımızda hiç rüzgar yoktu . Biz de uçurtmaları açıp yerde sergi açtık. Bir süre sonra biraz rüzgar çıktı ve uçurabiliriz diye girişimlerde bulunduk. Ortama en uygun uçurtma olarak Erhan Bey'in kırmızı beyaz Heksebeesti aklımıza geldi. Öğrencilerin gösterilerinin bitimine yakın bu uçurtma ile bir Türk bayrağını havaya kaldırdık. Sanırım oldukça etkileyiciydi.
Öğleden sonra Değirmen denen bir piknik yerine davet edildik ve canlı müzik eşliğinde öğle yemeğimizi yedik. Hava o kadar güzeldi ki gidip deniz kenarında uçurtma için sabırsızlanıyorduk. Bu arada Belediye Başkanı ile de tanıştık.
Akşama kadar sahilde uçurtma uçurduk.
Akşam bir köftecide uzuun bir masa kuruldu. Yemekten sonra Akçay'a çay içmeye gittik.
Ertesi sabah kahvaltıdan sonra hemen festival alanına gidildi. Sabah olmasına rağmen rüzgar oldukça fazlaydı. Flowformlar , sledler , stunt ve kuyruk olayları , büyük bayrak kaldırma denemeleri , müzik deken oldukça keyifli anlar yaşandı.
Sonlara doğru , Başkan Bey bizlere katılım belgeleri verdi. (Birer şişe de sızma zeytinyağı :-))
Güneş ve rüzgar ve yolculuk aslında epeyce yorucuydu ama değdi doğrusu.
Sanırım Erhan ve Melih yakında fotoğrafları yayınlar. Ben daha çok video çektim.
Bu kadar iyi organize edilmiş bir festival görmemiştim doğrusu .
Başkan Şadan Aytaç , Saim Bey ve yanımızdan biran olsun ayrılmayan görevli Ejder arkadaşa çok teşekkürler.
@ Rafet Bey
Gözlerimiz hep sizi aradı. Umarım başka bir festivalde görüşürüz.
http://www.ucurtmaplanlari.com
BU GÜZEL SATIRLARIN ARDIDAN,
İŞTE FOTOĞRAFLAR,
TEŞEKKÜRLER ZEYTİNLİ.
http://www.resimgalerisi.net/erhan/sergi.php?sid=286
.
İŞTE FOTOĞRAFLAR,
TEŞEKKÜRLER ZEYTİNLİ.
http://www.resimgalerisi.net/erhan/sergi.php?sid=286
.