23 Nisan Didim Uçurtma Festivali

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Abdullah;
Geçen seneden Zeytinli'ye sözüm var. 22 Nisan'da orada olacağım. Yolculuk durumuna göre hareket edeceğim. Gelmeyi düşünüyorum.
babieca

Post by babieca »

Rafet Bey,
Sizi Didim'de görmek ve tanışmak büyük bir mutluluk olur... Umarım programınıza uyar ve gelmeniz mümkün olur...

Selamlar

Deniz Kamacı
babieca

Post by babieca »

Merhaba,
20 Nisan'dan itibaren Didim'de olacağım.
Festivale katılacak olan kulüp üyeleri mesaj ya da e-mail yoluyla haber verirlerse muhtemel aksiliklerin önüne geçebiliriz. E-mail ya da özel mesajlarda telefon numaralarının da bulunmasını rica ediyorum.

Selamlar

Deniz Kamacı
Last edited by babieca on Wed Apr 19, 2006 4:45 pm, edited 1 time in total.
babieca

Ulaşım Bilgisi

Post by babieca »

Ulaşım ile ilgili bilgi;

İstanbul -Didim yolculuk istikameti şöyle;
OTOMOBİL:
Topçular Feribot İskeleisnden:
Yalova – Bursa – Susurluk – Balıkesir – Akhisar – Manisa – İzmir – Didim yaklaşık 8-10 saatlik bir yol...Yalova feribotu otomobil için 30 YTL

Yenikapı- Bandırma Feribotu ile
Bandırma - Balıkesir - Akhisar - Manisa - İzmir - Didim
Yaklaşık 6-7 saatlik bir yol... Hızlı feribot otomobil ve sürücü 85 YTL, yolcu 20 YTL.

Çanakkale yolunu tercih etmek yolu 10-12 saate uzatır, ama yol üzerinde uğranabilecek çok yer var...

İzmir'e Manisa yönünden girer girmez Aydın otobanına sapıyorsunuz, otoban'dan Söke çıkışından çıkıp, Söke Ovasını geçtikten sonra (Bodrum yolu) Dalyan denilen dörtyol kavşağından sağa döndükten 22 Km sonra sırasıyla Yeniköy- Akköy- Taşburun'dan geçerek Didim'e ulaşıyorsunuz.
:idea: Söke'den sonra ova yolundan değil sağa dönüp Balat Köyü üzerinden geçerseniz Milet'e ve Prienne'ye uğrayabilir, yol üstünde bulunan Güllübahçe'de muhteşem bir kuyu tandır yiyebilirsiniz. :lol: Balat yolu Akköy'e bağlanıyor. Balat yolu biraz dar ve eski bir yol ama daha keyifli ve daha tenhadır, önünüze delirmiş inek, eşek vs çıkabilir... :)

OTOBÜS:
Kamil Koç'un İstanbul'dan Didime Direkt seferi var. İzmir üzerinden Didim Seyahat adlı şirket İzmir-Didim seferi yapıyor. İstanbul - İzmir 8-9 saat, İzmir - Didim 2-2,5 saat... İstanbul - Didim direkt otobüsle yaklaşık 12 saat sürüyor çünkü otobüsler Kuşadası'na da uğruyor.

UÇAK
İzmir ya da Bodrum'a uçakla gelip burdan Didim'e gitmek mümkün. Bodrum sonra yolculuk bol aktarmalı geçiyor. Taksi de pahalı bir seçenek. Bodrum Havaalanı 90km, İzmir Adnan Menderes Havaalanı 150km

İzmir havaalanından gelinecekse İzmir'deki taksi fiyatlarının pahalı olduğunu hatırlamak gerekiyor. Havaalanı - Otogar 50 YTL'ye yakın tutabilir. Havaş sadece talep olduğunda garaj'a sefer yapıyor. Havaalanından Havaş'a binerseniz "Orcaner" durağında inip, Garaj minibüslerine binebilir, garajdan Didim Seyahat ile Didim'e ulaşabilirsiniz. Havaalanından Orcaner durağına Taksiyle gitmek de yaklaşık 20-25 YTL tutuyor.
Havaalanından Demir yolu geçiyor. Gündüz saatlerinde trenle Ortaklar'a, ortaklar'dan Söke üzerinden Didim'e gelmek mümkün...

Didim Seyahat 19:00' a kadar sefer yapıyor... 0256 813 10 64

Selamlar

Deniz Kamacı
babieca

Post by babieca »

Merhaba,
Didim'e gelen herkese tekrar teşekkür ederim. Sizlerle tanışmak başlı
başına büyük bir keyifti. Aksaklıklar ve sizlerle yeterince zaman geçirememem konusunda hoşgörünüze sığınıyorum.

Selamlar.
Deniz Kamacı
abdullah

Post by abdullah »

Didim fotoğrafları nerede ? :lol: :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
yucelgun

Post by yucelgun »

Hakikaten yahu, Pazar akşamından beri bu Didim fotograflarını bekliyorum, bişey yok. Uçmadı mı uçurtmalar???
babieca

Post by babieca »

babieca

Post by babieca »

babieca

Post by babieca »

Atölye ve diğer fotoğrafları da bilahare upload edeceğim... Gecikme için kusura bakmayın:)
Melih

Post by Melih »

Arkadaşlar etkinlik ile ilgili fotoğraf ve bilgi burada;
Gecikme sebebimiz basit, ben yoğundum, Serçin hoca Muğlada 1 haftalığına, Emin bey de sezonu açtı artık Bodrumda :)

http://www.melihkarakelle.com/index.php ... 23_04_2006

Image
erol

Post by erol »

@Melih

Gercekten güzel ve farklı bir etkinlik olmus gördügüm kadari ile. Vakit ayırıp bizlerle paylastigin icin cok tesekkür ederiz... :D
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Ziya

Post by Ziya »

:D Fotoğraflar ve festivalin seyrini anlatığınız için teşekkürler. :D
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
Spectre

Post by Spectre »

Melih,

Resimler için çok teşekkürler.
Rüzgar mı çok fazlaydı? Rokkakun çok fazla geriye bükülmüş. Genki uçtuğuna göre çok da fazla rüzgar yokmuş gibi.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
ates

Post by ates »

ellerine sağlık Melih, izlenimlerin ve resimler için teşekkürler.
Post Reply