Zihni Sinir için kalan tüm renkleri alabilirmiyiz acaba. İrfan abiyi unuttuğum için adm kahroldu valla. Kendisinde mavi ve mor renkte 2 adet tafetta top var (100m) geçen sene almıştık, ancak yeni bir yüneşlik tasarımı yapmış, muhteşem birşey, kumaş olan kısmını ben tasarlıyorum, yapmışken renkli olsun istiyoruz, Elde neler kaldı ise bir bilgi verirsen sevinirim. Çiçekci elyafı deneyeceğim ama asıl olarak tafetta uygun bu işe.
Arkadaşlar , bu gün eve gelirken evin yanındaki çiçekciyi açık bulup daldım ve maruzatımı bildirdim. Bana tedarikcisindne alabileceğini söyledi. çiçekci elyafında son fiyatlar şöyle. 25metrelik rulo 4 YTL. Son derece ucuz, cuma akşamı elimde olurmuş, 5 renk isteyip tam 20 YTL ödedim, gülünç. Bakalım biraz hava kaçırıyor sanki ama yinede tren yapmak için uygun bir kumaş sanırım.
Hava kaçırması o kadar önemli değil. Hem daha dengeli olur. Bizim kumaşlar da sıfır geçirgen değil zaten. Bence hafif ve sağlam olması bizim işimiz için çok uygun anlamına geliyor. Özellikle bir uçurtmayı ilk defa yapıp denemek için bence daha güzel bir seçenek yok. Hemde bu fiyata.
Ben geçen gün ulusa gidip ismini sordum ama unutuum. Bu sefer 1,5metre genişliğinde ki kumaşın metresine ,5-1YTL arası dedi. Sanırım beni parası yolunacak biri sandı. 6-7 ay kadar önce aldığımda metresine ,35YTL vermiştim.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org
Ferruh, sen 150cm diyorsun sürekli, böyle olanları da mı var? Ben 60cm olandan buldum. Demek ki araştırmak lazım, allahtan sadece 5 renk aldım. 150cm çok daha kullanışlı olur sanırım.
Dediğin gibi inanılmaz hafif, sağlamlığını denemedim umarım iyidir. Hava geçirgenliğinin dengeyi artıracağını düşünmemiştim, çok iyi olabilir gerçekten. Peki bir sorum olacak, çok sağlam görünmüyor, küçük uçurtmalar için sorun yok ama büyük uçurtmalar da yapılabilirmi? Örneğin bu kumaştan 1 - 2 metrelik bir tek ipli delta yapılır mı?
(ERAY) Samsun bugün öğlende tafetalar kargoya verildi
ARAS KARGO
fatura no 014575
saati 13,32,04
tarih 07.07.2005
varış merkezi SUBAŞI (biliginize takip edin )
(MURAT ÇETİN) ankara bugün öğlende tafetalar kargoya verildi
ARAS KARGO
fatura no 014576
saati 13,13,15
tarih 07.07.2005
varış merkezi REŞİTGALİP (biliginize takip edin )