Serçin
25 Mayıs Küçükçekmece Uluslararası Uçurtma Festivali
- Altan
- Site Admin
Gönlümden İnönü geçiyor. Lakin buraya gelen uçurtmacılara eşlik etmek de gerekecek.
BU NEDENLE BÜYÜK HARFLERLE İNÖNÜ ETKİNLİĞİNİN TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK RİCA EDİYORUM.

-----
ek: Halil bey mesaj yollamış. İnönü tarih değişikliği mümkün görünmüyor diye. Ankara'dan koordine ediliyormuş. Yine de bir umut bekliyorum.
BU NEDENLE BÜYÜK HARFLERLE İNÖNÜ ETKİNLİĞİNİN TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK RİCA EDİYORUM.
-----
ek: Halil bey mesaj yollamış. İnönü tarih değişikliği mümkün görünmüyor diye. Ankara'dan koordine ediliyormuş. Yine de bir umut bekliyorum.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Tercihim inönüden yana.
Hem emin beyin ahtapotu yabancıların balıklarını yer,
Erhan beyle ben de kapcıyı araya alıp ezer geçeriz
Şaka maka kötü oldu bu çakışma, ama THK kolay kolay tarih değiştiremez, iyisi mi hadi çocuklar inönüye. Hava durgun olursa, Serçin hoca ile senkronize kuyruklu model uçak uçururuz hem
Hem emin beyin ahtapotu yabancıların balıklarını yer,
Erhan beyle ben de kapcıyı araya alıp ezer geçeriz
Şaka maka kötü oldu bu çakışma, ama THK kolay kolay tarih değiştiremez, iyisi mi hadi çocuklar inönüye. Hava durgun olursa, Serçin hoca ile senkronize kuyruklu model uçak uçururuz hem
- Trick Serkan
- Halit
- Site Admin
Iki etkinligin cakismasi cok iyi olmadi ama yapacak bir sey yok.
Yurtdisindan gelecek olanlardan henuz cevap alamadim ama hepsi gelemeyebilir. Onlarin yerine baskalarini bulmak gerekecek.
@Fevzi
Bu organizyon bizim uygun olup olmamamiza gore ertelenebilecek bir festival degil.
Yurtdisindan gelecek olanlardan henuz cevap alamadim ama hepsi gelemeyebilir. Onlarin yerine baskalarini bulmak gerekecek.
@Fevzi
Bu organizyon bizim uygun olup olmamamiza gore ertelenebilecek bir festival degil.
http://www.ucurtmaplanlari.com
- Altan
- Site Admin
Bu durumda Küçükçekmece festivaline katılıp da Eskişehir'e gidemeyenler ya da Erol gibi farklı sebeplerden katılamayanlar için ayrı bir tur düzenlenecek demektir. Ankara'dan ikinci kez İnönü'ye gitmek isteyen mutlaka çıkar. Tabi İstanbul ve diğer illerden de. Şimdiden ikinci tur için tarih belirleyelim. Çok sıcaklara kalmadan.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.