Rafet Bey' için geçmiş olsun mesajları
- M. Rafet ÖZALP
Teşekkür
Sekizinci günü doldurmamıza rağmen henüz bir değişiklik yok.
Leş Kargalarına inat umudumu yitirmiş değilim.
Eski bir öğrencim olan hemşire hanım güzel ülkemin bir köşesinden aradı "Hocam sabırlı ol iyi haberi senden bekliyorum" dedi. Sizlerinde aynı haberi dört gözle beklediğinizi biliyorum.
İnanın sizin bu destekleriniz bana güç veriyor.
Sevinçli haberi sizlerle paylaşacağıma inanıyorum.
Her zaman söylediğim şu sözü gene tekrarlıyorum;
- İyiki varsın MARTI UÇURTMA KULÜBÜ.
Leş Kargalarına inat umudumu yitirmiş değilim.
Eski bir öğrencim olan hemşire hanım güzel ülkemin bir köşesinden aradı "Hocam sabırlı ol iyi haberi senden bekliyorum" dedi. Sizlerinde aynı haberi dört gözle beklediğinizi biliyorum.
İnanın sizin bu destekleriniz bana güç veriyor.
Sevinçli haberi sizlerle paylaşacağıma inanıyorum.
Her zaman söylediğim şu sözü gene tekrarlıyorum;
- İyiki varsın MARTI UÇURTMA KULÜBÜ.
-
cemile
geçmiş olsun
Tüm içtenliğimle eşinizin biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.İnanıyorum ki eski sağlıklı günleriniz çok yakındadır.
Neşeli ve çok uzakta olmayan günlerde eşinizi ve sizi Zeytinlide görmek UMUDUYLA ;
çok büyük geçmiş olsun Rafet bey
Neşeli ve çok uzakta olmayan günlerde eşinizi ve sizi Zeytinlide görmek UMUDUYLA ;
çok büyük geçmiş olsun Rafet bey
- M. Rafet ÖZALP
BAŞSAĞLIĞI
Tüm gayretlere rağmen sevgili eşimi kurtaramadık.
Kendisine ALLAHTAN RAHMET diliyorum.
Ben hakkımı helal ettim.
Günahlarını affetsin.
Kendisine ALLAHTAN RAHMET diliyorum.
Ben hakkımı helal ettim.
Günahlarını affetsin.
Rafet Bey,
Henüz tanışmak kısmet olmadı ama biz burada insanların birbirini fiziki olarak tanımasa da birşeyler paylaşabileceğinin en güzel örneğini veriyoruz. Güzeli de paylaşmak, çirkini de paylaşmak yani insan için olan herşeyi paylaşmak.
Başınız sağolsun, allah gani gani rahmet eylesin.
Eminim sevgili eşiniz yarattığınız güzel uçurtmalarızın eşliğinde hep sizinle birlikte olacak.
Henüz tanışmak kısmet olmadı ama biz burada insanların birbirini fiziki olarak tanımasa da birşeyler paylaşabileceğinin en güzel örneğini veriyoruz. Güzeli de paylaşmak, çirkini de paylaşmak yani insan için olan herşeyi paylaşmak.
Başınız sağolsun, allah gani gani rahmet eylesin.
Eminim sevgili eşiniz yarattığınız güzel uçurtmalarızın eşliğinde hep sizinle birlikte olacak.
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"