Çantanızdaki Stunt

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
Trick Serkan

Çantanızdaki Stunt

Post by Trick Serkan »

Herkese Merhaba

Kendimce bir plan yaptım kulübümüzün iki ipli kullanıcılarını ve kulübümüzü dünyanın diğer forumlarına taşıyıp daha ünlü etmek .
Her uçurtma forumunda bizimkinde olduğu gibi STUNT KİTES bölümü vardır ve herkes uçurtmaları ile ilgili bilgiler paylaşır . Benim planımda herkesde ne marka ne model iki ipli olduğunu araştırıp forumlara bilgi koymak . Nasıl oluyor diyeceksiniz .? Gayet güzel . Mesela bendeki prism quantum altan abideki E2 erol ve ferruh abi deki Elixirler . Bunlar gibi herkes çantasındaki 2 iplisini yazarsa bende o firmanın formunda Türkiyede bundan var ve biz böyle şeyler yapıyoruz diye bahsedebiliriz . Prism kullanıcısı olarak ben illusion ve quantum ile resimlerimi videolarıma prism formuna koydum yanında bizim tek iplileride koydum ve çok kişi tarafından beğenildi . O yüzden benim isteğim şu herkes uçurtma çantasındaki 2 iplilerini yazarsa daha çok bilgi ile dünyanın STUNT KİTİNG kulüplerine açılabiliriz . kim bilir belki bir gün aramızdan birileri amerikadan trick party ye bile çağırılabilir . Başkanlarımız uygun görürse güzel bir fikir .

Benimkiler .

PRİSM Quantum
PRİSM İllusion
HQ TRİON

Video ve resimler konarak davetler bile alabilriz . Ben şu anda prism forumundan tanıştığım ve gayet iyi bir trick ustasıla konuşuyorum . Eğer amerikanın o bölümüne gidersem katıl bile diyolar ama şu anda hala yeterli bilgi ve kabiliyete ulaşmak gerekiyor .Mesela türkiyedeki tek illusion bende ve ben bunu prism e dediğim vakit adamlar harita üzerinde işaretliyorlar . Türkiyede şu adamda şundan var vs vs .Aslında kullanıp kullanmamak önemli değil onlara göstermek istediğim Türkiye dede bu işin ciddi olduğunu kanıtlamak .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Böyle bir şeye çok gerek yok. Kendimizi başkalarına kanıtlamaya gerek yok. Biz eğleniyoruz. Sportif yarışma düzeyinde bir iddiamız yok henüz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Halit
Site Admin

Post by Halit »

Serkan ,

İki ipliler ile ilgili çabanı gerçekten takdir ediyoruz. İki ipli yarışmaları ile ilgili bir başlık açıp orada kurallar,yarışma takvimleri,zorunlu hareketler,yarışmalara ait videolar,hakemler vb konularında bilgileri aktarabilir misin ?
Bu yarışmaları düzenleyen kuruluşlar kimlerdir. Mesela STACK nasıl bir organizasyondur. Neler yapar ? TR 'de STACK ne yapmaktadır ? Benim de STACK'te tanıdığım bir kaç kişi var. İleride ben de birşeyler ilave etmeye çalışırım. Elbette Erol ve Ferruh da destek olacaktır.

Ben önümüzdeki dönemde bir kaç takım getirip TR'de bir organizasyon yapabilir miyiz diye düşünmeye başladım bile .
http://www.ucurtmaplanlari.com
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Anlaştık . Ben hemen bilgileri toplamaya balşıyorum o zaman . En iyi bilgilerle ve insanlarla konuşarak böyle bir konu açıyorum .
Rüzgarı Bol Adam .
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Şu an elimde birisi kendi diktiğim, 4'ü ise hazır olmak üzere 5 adet iki ipli uçurtmam var. İçlerinden bir tanesi var ki model ve markası hakkında hiç bir bilgim yok.
Image
Resimde çadırımın kenarında duran model.
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Elinize sağlık hocam.
Rüzgarı Bol Adam .
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Trick Serkan; Teşekkür ederim.
Bir itirafta bulunmak istiyorum.
Moymul Çayırında yaptığımız Ulusal Uçurtma Şenliğinde arkadaşlarımızın uçurduğu iki ipli uçurtmaların çıkardığı sese mest olmuştum. Halit beye gidip konu ile ilgili bilgi almak için kendimle çok mücadele etmiştim. Utanmıştım. Şimdi benim uçurtmam da aynı şekilde adeta havada ıslık çalıyor ve herkes hayretle bakıyor.
Sevindirici bir olay daha, Kütahya merkezinde Moymul Çayırına eş değerde bir alan buldum. Çalışmalarımızı orada yapıyoruz.
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Çok haklısınız hocam . O ses benide mest ediyor . Gerdirme ile ilgili bir olay o . Mesela bazıları ıslık gibi çıkartır ve bazıları daha kalın bir ses çıkartır HARLEY motorları gibi :lol: . Ayrıca hocam izin verirseniz ben yurtsdışındaki sitelere koymak isterim sizi EL YAPIMI iki iplilerinizi . Çünkü onlarda el yapımı olmadığı için süper ilgi görceğinden eminim . İzin verirseniz hemen koyarım . Ayrıca videoları da bekliyoruz hocam .
Rüzgarı Bol Adam .
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Trick Serkan; İlgine teşekkür ederim.
Image
Bu uçurtmanın kaplaması tefeta çıtaları ise karbon yani okçuların kullanılmaz durumdaki atıl oklarıdır. Dikişi bana aittir.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Image
Bu uçurtmanın ise kaplaması naylon defter kaplığıdır. Çıtaları ise kavak ve çam ağacındandır.
Yukarıdaki uçurtmamdan Fevzi beye, Fevzi beyde bunu bana hediye etymişti.
Videoları ise daha sonra göndermek üzere.
Trick Serkan

Post by Trick Serkan »

Bu kadar orjinal bişey görmemiştim . Kullanılan malzemesi ile planı verilirse herkes yapabilir . Süper bişey . Ellerinize sağlık .
Rüzgarı Bol Adam .
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Gerçekten çok hoş Rafet Bey. Elinize sağlık. Hoca olmak kolay değil. :)
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
polat_23

Post by polat_23 »

@RAFET HOCAM EL YAPIMI UÇURTMALARINIZ HARİKA. ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK...
Post Reply