Tup kuyruk..

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
etobur

Tup kuyruk..

Post by etobur »

Sonunda bitti.. resimler burda:
http://community.webshots.com/user/toros_c/.

fakat nedense butun kuyruk sismiyor. sanirim ruzgarla da alakasi olabilir, fakat yapim asamasinda bir sorun olmasindan endiseleniyorum (ilk ucurtma/dikis projem..). Kuyruk ustalarinin yardimina ihtiyacim var..

Toros
Halit
Site Admin

Post by Halit »

Toros çok güzel olmuş tebrikler.
Görebildiğim kadarıyla tüp kuyruğa 4 adet bağlantı noktası yapmışsın ve uçurtma çekerken havanın giriş ağzını 4 taraftan çekip ağzı daraltıyor. Bendeki kuyrukta (Ferruh 'uh diktiği) kuyruk sadece tek noktadan -kenardan -bağlanıyor. Yaptığn 4 noktanın sadece birine takarak dene .
Renkler çok güzel olmuş.
http://www.ucurtmaplanlari.com
etobur

Post by etobur »

Tesekkurler, iyi bir fikir tek taraftan baglamak. Ruzgarli bir gunde deniyorum hemen. Bu baglanti seklini kitebuilder.com'daki plandan yaptim. Ama gercekten de daraliyor agiz boyle olunca. Belki bir de agiz kismina sekil verici birsey takabilirim.

Toros
led

slm

Post by led »

@toros
elinize saglik...gayet güzel olmus
Eray Kara
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Resimler şahane, renkler çok güzel. Uçuş sırasında gösteri de mükemmel. Özellikle gösteriye bayıldım. Ellerine sağlık. Paylaştığın için teşekkürler.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
etobur

Post by etobur »

Ben tesekkur ederim.. Eger sisme sorununu halledebilirsem baska fotograflar da gonderecegim. Tabi guzel ruzgarli bir gun de bulabilirsem bu arada.. :)

Toros
Post Reply